• Anonym (Besvi­ken)
    Äldre 12 Jul 12:52
    55527 visningar
    186 svar
    186
    55527

    Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..

    Jag är så himla ledsen och besviken.. Jag fyllde år i lördags och jag fick inget av min man, bara ett grattis. Jag hade gjort tårta så han visste att jag skulle fira min födelsedag och även om man inte vill fira så borde man ge present eller uppvakta sin älskade på dennes födelsedag? Hans bortförklaring va att han inte hann köpa! Han har ju för fan haft ett helt jäkla år på sig. Jag har jag talat om för honom hur jag känner om det här. Han vet hur besviken och ledsen jag är och jag ser på honom att han är ledsen och att  han gjort fel.. 

    Han hade dessutom frågat nån vecka innan vad jag önskade mig och jag svarade tröja, parfym, presentkort.
    Och nu skyllde han på att han inte visste vad han skulle köpa för han vet ju inte om jag skulle gilla tröjjan eller parfymen, då kunde man ju fått presentkort väl?

    I torsdags bad jag han gå på ikea för att köpa hyllplan, samma dag som jag skulle på ica maxi så jag ändrade mig och sa att han skulle komma hem direkt efter jobbet så att vi kunde äta så att jag kunde sticka direkt sedan och handla på maxi. Så han skippade ikea. han sa att han tänkte handla min present i samband med ikeahandlingen.I  fredags när jag skulle iväg till jobbet så frågade jag vad han skulle göra med barnen och han sa att han kanske skulle i väg och handla en present för han hade inte köpt nått. Då svarade jag att han inte behövde köpa nått! Han har haft ett helt år på sig och hade han inte köpt nått så behövde han inte köpa nått dagen innan heller. När han fyllde år så köpte jag hans favorittårta i smyg och fast jag va nästan höggravid så gick jag på stan i flera timmar och flera gånger och letade efter en fin tröjja till han.

    Jag skäms för att säga att jag inte har fått nått alls i födelsedagspresent till dom som frågar vad jag fått, min mamma frågade mig mig direkt om det va nått fel mellan oss och den frågan har jag ställt till mig själv också... jag och min man har pratat om det lite och han tyckte inte att det va nått fel.. men varför uppvaktar man inte sin fru på dennes födelsedag?  Han va iväg samma dag som jag fyllde år och köpte pizza för att jag ville det. Han kunde ha stannat till på ica och köpt blommor, chokladask eller bara en choklad. Bara det hade betytt mycket för mig.. Jag kräver ingen dyr present. Det behöver inte vara ens en present. Han ska ju visa att jag betyder nått för han...

    Och nu i veckan så hade vi skaffat barnvakt så vi kunde gå ut.. nu vet jag inte om jag har lust med det ens.. varför gå ut med nån när han känner att jag inte betyder nått för han?

    Är det nån mer som har varit med om att inte få nån present på födelsedagen? Hur har ni reagerat? och vad skulle ni gjort om ni va i min situation?

    Behövde lite skriva av mej..
    Ledsen och besviken är jag..

  • Svar på tråden Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:01
    #5
    Majsan70 skrev 2010-07-12 12:55:45 följande:
    Det är ständigt återkommande härhemma att min födelsedag glöms bort. Jag kräver inte presenter, men ett Grattis o kanske ett han fixat nåt gott att äta eller plockat en blomma på vägen hem från jobbet hade vart roligt.

    Som tur är så är min man världens goaste i övrigt och mycket omtänksam så jag försöker bortse från just det här att han oftast glömmer min födelsedag.
    Tack!  Hade min man varit sån så hade man nog vant sig vid det och det hade inte gjort så mycket för mig om han glömde min födelsedag men han har alltid uppvaktat mig med nått varje födelsedag och nu fick jag inget och det va inte att han hade glömt. Han sket i att köpa.. uppvakta mig.. han visste ju att jag fyllde år.
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:02
    #8
    SilverEmma skrev 2010-07-12 12:59:26 följande:
    Jag hade också blivit lack...men varför sa du till honom dagen innan att han inte behövde köpa något? Vissa är ju alltid ute i sista minuten, jag också ibland.
    För att jag tyckte att hade han inte köpt nått till dess så behövde han inte köpa dagen innan heller för den delen. Han är inte den typen som är ute i sista minuten
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:08
    #13
    VeraVera skrev 2010-07-12 13:01:30 följande:
    förstår att du är super besviken men ge han en chans att gott göra, gå på middagen när vi har barnvakt...
    Min man är också super seg på att fixa presenter, senat fick jag sjäkv gå och köpa min present, lagom kul, inte ens ett presentkort kunde han dra iväg sig för att köpa, o då jobbar han nere i centrum...
    Men se till att han får gottgöra dig ordentligt istället för att gå runt o vara besviken.
    Vi ska gå på bio och äta ute, jag va faktist ute igår och handlade lite kläder till mig för jag behövde det verkligen (3 par byxor och 3 tröjjor för 615 kr sammanlagt).. och hade han svårt för att hitta present så kunde jag ha fått presentkort.. det jag hade köpt för det hade då varit från honom.. men nu när nån frågar vad jag fått av han så säger jag inget så han får skämmas..

    Vill han gottgöra mig så får han gärna göra det.. det är inget jag tänker be honom göra och gör han inte det så tänker jag gå på en shoppingrunda till och köpa det allt jag vill och skita i vad kläderna kostar  :)
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:11
    #15
    Me o Mike skrev 2010-07-12 13:06:14 följande:
    Men är alltså en present sååå himla viktig??

    Ok om du satt och var ledsen för att han inte kom ihåg det eller nåt sånt, men att vara sååå himla ledsen över att inte få en present!?
    jag är inte ledsen för att jag inte har fått nån present. Jag är ledsen för att han inte har uppvaktat mig, Han kunde ha varit snällare, gett mig frukost på sängen, gett mig blommor, visat lite extra att han älskar mig, uppvaktat mig på nått sätt!!
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:14
    #18
    sophiie skrev 2010-07-12 13:10:39 följande:
    Jag fick inte heller någon födelsedagspresent. Hade gett KLARA och TYDLIGA hintar på vad jag önskade mig. Men han köpte aldrig något, blev besviken. Men ett par dagar senare fyllde han år, vad fick han INGENTING.

    Man behöver absolut inte visa sin kärlek och omsorg genom att köpa saker, men visst är det roligt att få lite extra uppskattning.
    Precis det hade jag me gjort, sedan så vet jag att han har haft all världens tid på sig att köpa..

    Hur reagerade han när han inte fick nått i födelsedagspresent? Jag längtar till min mans födelsedag.. just nu har jag ingen lust att köpa nått till han när han fyller år men jag kommer nog göra det endå.
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:15
    #19

    Tycker ni att jag ska att jag ska fråga honom om han tänker gottgöra mig?

  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:20
    #21
    SilverEmma skrev 2010-07-12 13:18:24 följande:
    Jag hade sagt något i stil med "Jag vet att jag sa att du inte behövde köpa något, men jag blev ändå besviken. Kan vi inte gå ut & fira lite bara du och jag över en middag eller nåt?" Eller något liknande...
    Det ska vi ju redan göra nu i veckan. Vi har skaffat barnvakt så det va inplanerat sedan innan min födelsedag, så han kan ju inte gottgöra mig med det.
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:25
    #28
    Ant85 skrev 2010-07-12 13:21:14 följande:
    Gottgöra dig? Du säger: "du behöver inte köpa något" Han köper inget... du vill att han ska gottgöra dig? Obestämd
    man behöver inte uppvakta en med present. han kunde ha gjort nått för mig!
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:27
    #31
    Me o Mike skrev 2010-07-12 13:21:36 följande:
    Men ni kan ju försöka ha lite extra mysigt bara!

    Hur ska han annars göra? Gå och köpa nåt eller?
    jaa det ska vi, han är hur underbar som helst nu efter min födelsedag. Och det är att gottgöra! Sån ska man ju vara mot varandra i ett äktenskap..

    Nä, han ska inte köpa nått
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:32
    #32
    Jag är inte ledsen för att jag inte fick nån present. Jag är ledsen för att jag inte blev uppvaktad på min födelsedag! Man kan göra så mycket mer än att bara ge presenter.  Presenter betyder inte lika mycket som beteendet, och han visade att jag inte betydde nått för honom.. så känns det för mig.. jag fick ju inte ens en kyss...
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:37
    #35
    Anonym skrev 2010-07-12 13:33:20 följande:
    Visste han om hur viktigt födelsedagsuppvaktande är för dig?
    Det är inte så självklart som man kan tro. Varken jag eller min man firar födelsedagar t.ex. 
    Vi brukar ju göra det varje år. Så varför helt plötsligt sluta?
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:43
    #37
    Anonym skrev 2010-07-12 13:39:24 följande:
    För att han tidigare mest upplevt att det varit ett spel för gallerierna,
    Vad menar du med det? jag har insett nu att det verkar inte betyda nått för han.. så jag längtar till hans födelsedag..
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:48
    #40
    Me o Mike skrev 2010-07-12 13:46:25 följande:
    Men om detta är viktigt för dig, varför ska du då hämnas?
    varför ska jag uppvakta han när han inte uppvaktar mig?
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 13:57
    #45
    Me o Mike skrev 2010-07-12 13:54:30 följande:
    För att du tycker om uppvaktningen och du älskar honom!?
    jaa du har rätt,, som det känns nu så har jag ingen lust att göra det när han fyller år. men han fyller inte år på ett tag och jag kommer lugna ner mig. just nu är jag besviken och ledsen..
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 14:04
    #47
    Ant85 skrev 2010-07-12 14:03:47 följande:
    haha säg inte att du precis skrev det där? Skrattande
    jag är lite sur på han :)
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 12 Jul 14:27
    #52
    Ant85 skrev 2010-07-12 14:12:53 följande:
    försök att släppa det. Det är inte hela världen och om firande är viktigt för dig så slå på med pompa och ståt så han får känna sig lite smådum istället
    skulle vara roligt om jag fick nått av hans föräldrar, då skulle han skämmas ännu mer :)
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 14 Jul 12:27
    Anonym skrev 2010-07-12 19:21:03 följande:
    Jag tycker du är riktigt löjlig och barnslig ts. Han kom ihåg din födelsedag, han sa grattis och om jag inte läste fel så åkte han och köpte pizza till er också. Vad kallar du det om det inte är att uppvakta? Min sambo köpte inget till mig på vår 3-års dag men han fick ett armband av mig som han älskar och alltid har på sig. I år på vår 4-års dag fick jag inget heller, men han fick en ros. Inte är jag sur och tänker hämnas för det heller. Snacka om sandlådefasoner. Om man är så sjukt osäker på sin partners känslor för en, så man måste ha det bekräftat med materiella ting så bör man nog prata med varandra om det. Att tvivla på att man är älskad för att man inte får något på sin födelsedag är inte ett normalt beteende. Skärp dig och väx upp!
     Alla människor är olika! För vissa räcker det om dom får bara ett grattis och inget mer.. Vissa vill bli lite uppvaktade på sin födelsedag, som jag till exempel. ALLA människor är inte likadana och kommer aldrig vara det så jag tyckler inte alls att jag är löjlig och man kan inte komma och säga sånna saker som du sagt. Att jag är löjlig för att jag blev ledsen för att jag inte blev uppvaktad.  och jag tycker inte att man blir uppvaktad genom att få ett grattis på födelsedagen.

    Som sagt så handlar det här inte om att jag inte fick nån present utan att jag inte blev uppvaktad!!!!

    vi skulle äta det till middag å jag ville inte åka iväg å handla så därför gjorde han det..
  • Anonym (Besvi­ken) Trådstartaren
    Äldre 14 Jul 12:31
    Simsonen skrev 2010-07-12 19:31:39 följande:
    Men vad barnsligt!! Herregud du är väl vuxen? Varför i hela friden skulle hans föräldrar ge dig present?
    Är det viktigt får du väl fira födelsedagen hemma i flickrummet så kanske mamma kommer upp med sång och paket på morgonen?
    kanske för att dom ger presenter till sina barns fruar/män?
Svar på tråden Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..