• Majsan70

    Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..

    Det är ständigt återkommande härhemma att min födelsedag glöms bort. Jag kräver inte presenter, men ett Grattis o kanske ett han fixat nåt gott att äta eller plockat en blomma på vägen hem från jobbet hade vart roligt.

    Som tur är så är min man världens goaste i övrigt och mycket omtänksam så jag försöker bortse från just det här att han oftast glömmer min födelsedag.

  • Majsan70
    Anonym skrev 2010-07-12 20:46:06 följande:
    och alla skriver: "det hade inte behövt vara något dyrt, det räcker med en blombukett från macken eller mitt favoritgodis" men jag är rätt övertygad om att det för många inte hade räckt, då hade man klagat ändå. Eller?
    Nej jag hade verkligen inte klagat på en blomma plockad av omtanke eller en påse med speciellt godis jag tycker om. Ett grattis och en glasstårta hade jag blivit själaglad över.

    Nu har jag väl vant mig vid att maken för det mesta glömmer min födelsedag, men jag blir ändå lite ledsen när han inte ens kommer ihåg att gratta.  Men å andra sidan är han världens bästa i vilket fall som helst. =)
  • Majsan70
    Anonym skrev 2010-07-12 20:58:02 följande:
    Men, ni som har karlar som "glömmer bort" att uppvakta er - hur är de med sina egna födelsedagar? Hur skulle de tycka att det var om ni sket fullständigt i att uppvakta?
    Jag tror inte min man skulle bry sig faktiskt. Men jag uppvaktar alltid honom ändå. Födelsedagar är viktiga tycker jag även om det inte måste innebära en massa presenter. Ibland tar jag med mig maken ut, ibland köper jag presenter och ibland blir dte en god middag o en tårta han tycker om. När han fyllde 40 tog jag med honom  på en kryssning till Kiel.
  • Majsan70
    sarashjärta skrev 2010-07-13 17:12:32 följande:
    Haha.. Min svärfar gav sig själv sovmorgon på min svärmors födelsedag, så att hon fick "egentid" på morgonpromenaden med hunden. Haha.. Sluta upp med att vara så bortskämda, jag lägger halva mitt ben på att ALLA mammor som är mammalediga med sina barn har fått pappornas sex månader hemma med barnet. Är inte det en present nog som räcker något år???
    Öh, nej alla mammor tar inte hela ledigheten själv. Jag var hemma i 6 månader och minman i 7. Skall jag då skita i om han fyller alltså?
    Förhållanden handlar om att ge o ta. Att uppskattas även om det är med ett ord eller med en handling. Den dagen man slutar bry sog om varandra den dagen slutar förhållandet att utvecklas.
  • Majsan70
    Simsonen skrev 2010-07-13 17:24:41 följande:
    Förhållanden handlar även om förståelse för varandra och om att kunna komunicera.
    Kan man inte prata med varandra kommer man heller inte att kunna fungera ihop livet ut.

    Sen är det också viktigt att uppmärksamma orden eller handlingarna även om de inte är exakt vad man förväntade sig eller som man själv skulla ha gjort.
    Absolut! Håller med dig i allt du skriver!
  • Majsan70
    Simsonen skrev 2010-07-13 17:34:14 följande:
    Jag kom att tänka på när jag och sambon förlovade oss.
    Jag hade småpikat i ett par år att vi aldrig skulle komma att göra det, om det skulle bli av skulle jag få fixa det själv o.s.v

    Och så en dag, jag tror kl var fem på eftermiddagen  och han hade åkt till jobbet ett par timmar tidigare (han jobbar vanligtvis mellan tre till tio på kvällen) så stod jag och torkade av en middagskletig tvååring medans femåringen väntade på att jag skulle sätta på tv, jag hade själv matkladd över hela mig och köket såg ut som hämtat från soptippen så hör jag hur han kommer in i hallen, jag ropar förvånat att han skulle väl vara på jobbet och då går han ner på knä, läser en dikt han filat på i en månad och räcker fram ringen.
    Jag belv totalt överasskad och jättelycklig naturligtvis.
    Inom mig så önskade jag att han valt ett annat tillfälle, kanske då barnen inte varit hemma, bara vi två över lite god mat eller så så att själva stunden blev speciell men det är ju hur jag själv skulle gjort. Han gjorde det på sitt sätt och han hade tänkt på detta i över en månad och det är ju det som räknas, att han gjorde det och att det kom från hjärtat.
    Undrebart!
Svar på tråden Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..