• FRU LILA

    rmc linköping - ivf

    Vi ska till RMC för infoträff 3/8. Vi ska på infoträff och det är vårt första försök. Hänger gärna med er här!!

  • FRU LILA

    Piggelin80: Ja det känns bra att äntligen komma igång. Men nu när det närmar sig blir jag mer nervös för att det inte ska fungera detta heller. Att vi blir barnlösa. Vet att man ska tänka positivt och jag försöker verkligen och det lyckas oftast. Men nu är det lite nervöst.

  • FRU LILA

    Nu bröjar jag bli mer nervös, bara 2 dagar kvar. I övermorgon är det dags för vårt första besök. Samtidigt vet jag inte varför jag är nervös när jag inte vet något om hur det kommer bli eller så men är det ändå...
    Vi har idag fyllt i hälsopapprena vi fick av RMC och läst foldern om IVF vi fick från kvinokliniken när vi började vår utredning.

  • FRU LILA

    Idag känns det bättre men det är nog att jag känner att nu är det dags och känner mig taggad.
    majsanna: Läkare vi ska träffa är Karin om jag förstår brevet rätt.

  • FRU LILA

    Har idag varit på vårt IVF-samtal och det gick jätte bra. Har också hämtat ut mitt recept och därmed fått alla sprayer och sprutor. Spraystart bli i slutet av vecka 34 eller början av vecka 35. Nästa mens ska komma 20 augusti och kommer den som den ska blir det start helgen vecka 34.

  • FRU LILA
    Edittan skrev 2010-07-29 13:32:44 följande:
    Hej!
    Jag och min man ska göra vår andra IVF i augusti. Vi lyckades inte första gången och inte heller med vårt nedfrysta embryo, så nu hoppas vi på bättre tur. Börjar spraya imorgon. ÄP och ET beräknat till v. 34.
    Hoppas verkligen det går vägen för er denna gång. Håller tummarna!
  • FRU LILA
    Piggelin80 skrev 2010-07-29 15:54:13 följande:
    Hej Filleduttan!
    Då ligger vi ganska lika i tiden. Skönt att få komma börja  med spray... då är man liksom igång =) Hoppas det ska gå bra för er!
    Lycka till du också med er behandling. Som för alla andra: ett stort lycka till!
  • FRU LILA

    Hur går det för er? Jag fick idag min mens och ska börja med nässpray 8/9 och sedan på undersökning 22/9. Vill att tiden flyger fram nu!!

  • FRU LILA

    Jag ska imorgon skicka ett mail till min chef och förklara situationen med IVF och att jag måste på läkarbesök wtt antal gånger den närmsta tiden. Känner att jag vill vara ärlig om det. Men det jobbiga är att jag orkar inte prata om det face to face så det får bli ett mail. Jag tror inte det spelar någon roll hur han får reda på det utan bara att han får reda på det. Bra att han vet då det både krävs att jag är borta från jobbet några gånger och att jag kanske är känslig på jobbet.

  • FRU LILA
    1 Tea skrev 2010-08-24 10:46:19 följande:
    Dr Karin är men favorit också!
    Vi hade Karin på vårt första samtal och jag tycker det gick riktigt bra. Har man samma läkare under hela behandlingen eller är det den läkaren som jobbar och har tid den dagen?
Svar på tråden rmc linköping - ivf