Inlägg från: Anonym (porrtitande..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (porrtitande..)

    Ni som är KRISTNA, hur ser ni på PORR?

    Bland mina vänner tror jag att de politiskt intresserade kvinnorna är störst motståndare till porr.. Speciellt de som är aktiva på vänsterkanten. För mig som iaf ser mig själv som kristen så sk "vanlig" porr har jag inget emot. Eftersom frun inte har något emot (tittar gärna själv) att jag ser på porrfilm då och då så ser jag det inte som negativt för vårt äktenskap, snarare tvärtom!

  • Anonym (porrtitande..)

    Att tillägga..

    Har bekanta (släkt&vänner) som räknar sig till den laestadianskaförsamlingen och jag har ibland frågat (med anledning av att vissa av dem tom saknar tv..) vad de tycker om olika saker..  Vanligaste svaret: - Jag kan inte säga dig vad som är rätt och fel för dig, kan bara tala för mig.. Väldigt likt vad jag fick höra av en släkting när jag var liten och ännu mer nyfiken än nu:-Sköt dig själv och skit i andra, frukta gud och ärligt vandra.

  • Anonym (porrtitande..)

    Jag tycker inte det är moraliskt försvarbart att köra för fort men gör det ändå ibland, trots att jag ser mig som kristen. Går dock inte i kyrkan eller liknande. Vet knappt vad svenska kyrkan står för, ogillar instinktivt katolska...

Svar på tråden Ni som är KRISTNA, hur ser ni på PORR?