Inlägg från: Schnooglewookiemush |Visa alla inlägg
  • Schnooglewookiemush

    Hur blev du botad från tvångsmässig onani? (lider själv och behöver akut hjälp!!)

    Är problemet verkligen att du onanerar för mycket, eller att du inte kan sova?

    Som jag ser det är onani bra för att slappna av, och är du stressad och inte kan sova - så kan ju suget till onani komma för att kroppen själv försöker få dig avslappnad.

  • Schnooglewookiemush
    Anonym (hallå) skrev 2010-08-04 10:53:55 följande:
    Hörrni, det finns faktiskt något som heter tvångsmässighet och det kan även gälla onani. Och då känns det inte längre ofarligt och skönt. Man gör det inte längre för att det ska kännas skönt, det är bortom alla sådana begrepp.

    Ts: första steget är redan taget iom att du erkänt problemet för dig själv och här. Öppenhet är vägen till lindring. Berätta för din man också, om det känns bra, eller någon annan, vän eller professionell.

    Du är inte ensam och du har inget att skämmas för. Det finns en orsak till att du valt att sexualisera dina spänningar på ett sätt som blir obehagligt för dig, men det är en senare fråga. Först måste du bryta tvånget, vilket kan innebära att du helt måste avstå onani en tid, t ex tre veckor – bestäm själv och TA HJÄLP att klara det.
    Har någon sagt något annat?

    Jag "lider" själv av tvångsmässig onani, och dina råd skulle aldrig hjälpa mig. Vem är du att bestämma att ts just faller in i din kategori av människor?

    Think outside the box.
  • Schnooglewookiemush
    Anonym (hallå) skrev 2010-08-04 11:10:27 följande:
    Dito.
    Vad jag vet så ställde jag en fråga till ts, vilket är det absolut mest effektiva sätt för att få reda på mer om TS problem.
Svar på tråden Hur blev du botad från tvångsmässig onani? (lider själv och behöver akut hjälp!!)