• DarkLink

    Hur blev du botad från tvångsmässig onani? (lider själv och behöver akut hjälp!!)

    Men vet du TS, jag tycker verkligen inte alls att det låter tvångsmässigt? Tvångsmässig onani för mig skulle vara att man gör det hela tiden fast man inte vill, att man onanerar istället för att gå till jobbet, laga mat till ungarna, ägnar oproportionelligt mycket tid åt det o.s.v.

    Jag menar, du skriver att du inte får orgasm när du har sex med din man. Okej, men tänkte du bara hoppa över den biten bara för det? I mina öron låter det som ett självklart sätt att lösa orgasmbehovet på. Att börja en stor "nu-ska-vi-fan-ha-bättre-sex-grej" med två småbarn känns ju rätt lågprioriterat i alla fall..

    Att onanera innan läggdax är väl inte dumt. Man blir varm, trött och det utsöndras massa trevliga sov-gott hormoner. Kan ju inte bli bättre.

    Och en sak till. Om du vaknar och måste onanera - så är det bara kroppens sätt att tala om för dig att det är dax. Orgasm är ett behov. Vi har mer eller mindre behov av olika saker, alla är vi olika.

    Tänk så här, det är din kropp och om du mår bra av det så gör det. Varför skulle du vilja styra undan ett behov? Det skadar ju ingen annan? Du mår bättre, du sover bättre. Om du bara tar dig tid och gör det och sen går vidare med dagen/kvällen/natten så tar det väl inte så himla mycket tid av ditt dygn?

Svar på tråden Hur blev du botad från tvångsmässig onani? (lider själv och behöver akut hjälp!!)