• Anonym (R)

    Jag börjar bli kär i en tonåring!!!

    Anonym (Äesjm) skrev 2019-08-24 02:55:43 följande:

    Tror nog kanske att du ska lämna din sambo och sen reda ut dina känslor.

    För man tänker rent praktiskt vilket jag antar att du redan gjort en miljon gånger så är en relation med en 15-åring inte hållbar.

    Du har barn och är en vuxen kvinna.

    Kärleken är inte allt, och om du lämnar din man för ett barn så kommer det härliga han ger dig nu vara ett minne blott och du kommer sitta med tusen nya problem tex ett barn som knappt är byxmyndig som du vill inleda en relation med, hans föräldrar, dina barn och hela din omgivning som antagligen inte kommer se så ljust på en relation med ett barn.

    Han är ett barn och hade du istället varit en man och han en ung tjej så hade folk inte gett dig ens en sekunds utrymme för att prata om att din relation är dålig och att han charma dig. Han är ett barn. Du hade blivit stämplad som hebefil.

    Ofta är det den relation man är i det som egentligen är fel som gör att man tappar omdömet helt, men nu får denna 15-åring du egentligen inte känner alls ta all plats och representera kärlek för dig pga att du saknar det helt i din riktiga relation.

    Det hade kunnat vara vem som helst.

    När man är olycklig så klamrar man sig fast i vad som, men förstör inte hans liv och ditt pga det.

    Lämna din man, koncentrera dig på ditt barn och dig själv och sen sök en ny partner som är mogen för ett likande liv som du lever.


    Eftersom tråden är nästan 10 år gammal så vid detta lag har nog tonåringen fått hår på pungen.
Svar på tråden Jag börjar bli kär i en tonåring!!!