• Rungus­ka
    Äldre 27 Aug 10:11
    2869 visningar
    14 svar
    14
    2869

    Låter ni era barn "betala"?

    Om sonen (2,5) ska ha en liten godispåse kan jag hålla upp honom (han står inte på något) så han får ge kassörskan sin 20-lapp eller så, men inte mer än så. Min mamma tycker att sonen kan stå längst nere vid kassan och hjälpa till och packa varor, men det sitter skyltar på dessa där de ber föräldrar att inte låta barnen stå där så det känns så pinsamt när hon lyfter upp honom. (Skylten går inte att miss, speciellt inte då hon ställer honom på den) Jag lyfter ner honom och ger honom ett paket nudlar att packa i en liten fryspåse eller liknande - "mesig" som jag enligt mamma är...

  • Rungus­ka
    Äldre 27 Aug 11:49
    #8
    Agamemnon skrev 2010-08-27 10:52:24 följande:
    Ja, alltså det är ju självklart (iaf för mig) att om dottern river ner något så plockar jag upp det. Att säga min pinkod högt skulle aldrig falla mig in men det skulle inte heller göra något nytta eftersom dottern ändå är för liten för att förstå det. För henne räcker det att trycka på "Klar", då skiner hon som en sol.
    Sonen får trycka på knappen i hissen då vi ska ut från butiken - det räcker oftast för honom. Att en knapp kan sprida sån glädje! 
Svar på tråden Låter ni era barn "betala"?