Forum Sorg - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Förlossningskomplikationer, missade bebisens första tid

  Tor 2 sep 2010 21:12 Läst 4184 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av Paincake - Visa alla inlägg
 • Tor 2 sep 2010 21:12 #4

  Hejsan!

  Även om jag inte var så illa däran som du, så har jag viss förståelse. Själv fick jag en kraftig bröstinfektion som ledde till blodförgiftning en vecka efter förlossningen. Låg inlagd med jättehög feber som inte gick att få ner, en sänka på många hundra och en central venkateter inopererad eftersom alla infarter de satte tog sönder mina kärl. Under tiden låg min sambo hemma med vinterkräket och min mamma och vårdpersonal fick ta hand om sonen medan jag låg alldeles apatisk i sjukhussängen. 

  Det var ju inte alls som jag hade tänkt mig första tiden. Då skulle vi bara mysa, ta hand om varandra, gå på promenader med den fina vagnen och bli en familj. Men den tiden kom, bara inte just då.

  Har din sambo lite semester att ta ut så att ni kan få lite frisktid ihop? Annars kanske han kan ta ut föräldraledighet om du är sjukskriven fortfarande. 

  ...och det här med sövning: Det är som en syltburk i början. Du vet en sån med jättejättehårt fastskruvat lock. Man kämpar och kämpar, men så kommer en annan och bara "plopp", så är den öppen. Du kommer att lära dig söva sonen (Jättegrattis, förresten!), lära känna honom och sucka åt att han måste bada - igen.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll