Forum Sorg - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Förlossningskomplikationer, missade bebisens första tid

  Lör 4 sep 2010 11:52 Läst 4184 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (3 barns mamma) - Visa alla inlägg
 • Anonym (3 barns mamma)
  Återställ
  Lör 4 sep 2010 11:52 #9

  Våra tvillingar föddes för 5 år sen med kejsarsnitt.Pojken föddes med hjärtfel,tjejen var frisk.Så barnen tog de på neo båda 2 eftersom pojken hade svårt att andas. Några timmar efter snittet blev jag dålig,hade sagt till flers ggr att det var nåt som var fel men personalen lyssnade inte.Eftersom jag snittades med vårt äldsta barn oxå så visste jag att det var nåt fel att det inte skulle göra så ont efter jag fått en masa morfin.
  Nåja de såg att blodvärde och blodtryck sjönk men kollade inte upp varför förrän det nästan var för sent....Ett blodkärl hade brustit i buken på mig.När de öppnade och opererade akut hade jag förlorat i stort sett allt blod.Hade blodvärde på 28 och blodtryck på 55.Fick blod, lades i respirator och hölls nersövd ett dygn.När jag vaknar upp har pojken flygits till Lund för att operera hjärtat ( min storebror och hans fru åkte ner till honom) Vi bor i södra norrland så det är en bit dit ner...Jag låg 1 vecka på intensiven med syrgas mm för jag syresatte mig inte själv,tjejen låg på BB och pojken var nere i lund. Efter ngr dagar när jag var piggare åkte min mamma och pappa ner och bytte av min bror med fru.Maken var kvar här med mig,lill tjejen och storebror som då var 3 år.Tvillingpojken var 12 dagar när jag träffade honom riktigt första gången.Det var när han kom hem från Lund.Tjejen kom de ju ner på intensiven med varje dag den veckan när jag låg där och sen var jag med henne på BB ngr dagar innan vi åkte hem. Vi åkte hem 2 dagar innan pojken kom hem från Lund. Så jag förstår hur du känner,att allt inte blir som man trott,missa  den där mysiga första tiden med bebisen/arna. Även om man har  mkt tid sen med dom så tycker jag ändå att det för alltid på nåt vis finns där att man missade de första dagarna...

 • Anonym (3 barns mamma)
  Återställ
  Lör 4 sep 2010 11:54 #10

  Jag hade dessutom fått vätska i lungorna så första dygnet visste de inte om jag skulle överleva...Jag är glad att vi hade familjen som stöttade och hjälpte oss.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll