Inlägg från: TjockKatt |Visa alla inlägg
  • TjockKatt
    Ena01 skrev 2010-09-21 14:46:14 följande:
    Herregud, man blir bara så upprörd av vissa kommentarer som visar hur inkompetenta människor det finns som snackar som mkt men egentligen inte ens vet vad de pratar om. SD vill inte ta emot fler flyktingar, Ja, men de vill få ut alla som e i landet oxå, o det gäller i första hand muslimer. Enligt dem själva ska detta vara frivilligt mot en större summa pengar, och stannar dem ändå så ska de inte få det så lätt. Det ska med andra ord göra det lite svårare för dem att leva i Sverige och tvinga ut dem. Om det inte är rasistiskt så vet inte jag hur DU/NI tänker som säger att de bara vill hindra nya invandrare att komma in och istället låta de som är kvar i landet få ett bra liv o bla bla bla.
    Dom menar ju snarare att om man vill stanna så ska man få göra det, men då ska man anpassa sig totalt. Slut på halalkött i skolor, uppdelad simundervisning osv. Dom kan ju knappast få det värre än vad dom har nu med ghetton och bilbränder stackarna.
  • TjockKatt
    Vanilj L skrev 2010-09-21 16:28:52 följande:
    Ja några av de som ska sittai regeringen för Sverigedemokraterna verkar ju fina.

    *Har i ett blogginlägg kallat homosexuella för en sexuell avart. Är för dödsstraff.
    *SD:s andra vice ordförande och högsta uppsatta kvinnan i partiet. Dömd för förtal.
    *Medlem i syntgrupp. Bakgrund i MUF. Sparkades som lärare på grund av sin politik.
    Ja och fler är dom. Att man har fått en klar bild av deras väljare är väl inte så konstigt med tanke på alla intervjuer de medverkat i.
    Det är klart olämpligt att uttrycka sådana åsikter om homosexuella, även om homofobin är ganska utbredd fortfarande, och säkert återfinns bland många högt uppsatta politiker.
    Angående kvinnan så tycker jag du ska läsa vad det handlade om, det är en riktigt löjlig historia.
    Oooooh, medlem i en syntgrupp och bakgrund i MUF!! Vilken hemsk människa! Ungefär som den där sd-killen dom skrev om som hade 1,500 i skuld till CSN.

    Ska vi dra upp resten av politikerna också? Mona har ju tillräckligt i bagaget för att kunna fylla en bok, till exempel. Hittade du inga värre? Kom igen.
  • TjockKatt
    Vanilj L skrev 2010-09-21 18:46:47 följande:
    Jag var inte ute efter att hitta värstingar. Jag bara svara på hennes fråga. Och du det finns mer lik i garderoben jag lovar.

    Och du glömde han som hade bakgrund i MUF, han sparkades som lärare på  grund av sin politik.
    Och hur schysst är det då, att bli kickad för att man röstar på ett annat parti än andra?
Svar på tråden Så det var NI som röstade på SD?