Inlägg från: Krickita |Visa alla inlägg
  • Krickita

    Sverigedemokraterna - vad innebär det för våra familjer?

    Hej hej.

    Jag tror att vi bara skall strunta i dom! Ärligt talat, det är ju bara några hundratusen som röstat på dom. Resten av befolkningen verkar ju vara mycket emot SD. Att ens börja ta med dom i beräkningen när vi tar beslut om adoption, det är precis vad dom vill.

    Jag personligen tror att det kommer bli mycket interna strider i riksdagsgruppen, och att fasaden kommer krackelera. Makten kommer förblinda och Jimmie kommer inte kunna hålla ordning på sin grupp. Det är inte ett stort parti med brett folkligt stöd, det är ett missnöjesparti. Och missnöjesväljare är ombytliga! Om SD trots sin vågmästarroll inte får igenom några krav/gehör för "sina" frågor så kommer missnöjesväljarna glida iväg till nåt annat missnöjesparti nästa val. Extremisterna kommer tycka att SD är för mesiga.

    Ärligt talat, låt dom hållas. Jag tror att lite hederligt, hårt riksdagsarbete kommer ta udden av de där killarna. Och att de måste tillbringa mycket tid i liberala Stockholm kommer nog vara nyttigt, hehhheeee.

    Sitt still i båten, tat lugn ta en toy. Det är bara en fluga.

  • Krickita

    Nja, jag vet inte om jag håller med. Jag personligen röstade på vänstern, och dom är allt annat än tysta Det är också ett sätt att opponera sig. Riksdagen består nu av två block, SD mot resten. Och det är ändå så att 95% av rösterna gick till andra partier. Småpartier har i alla tider drivit omöjliga frågor, men har vi sett någon sex-timmars dag för det? Nej, just det.

    Jag är och förblir en obotlig optimist

Svar på tråden Sverigedemokraterna - vad innebär det för våra familjer?