• Teak
    Äldre 26 Sep 19:16
    21794 visningar
    68 svar
    68
    21794

    Hur många försök?

    Hej alla blivande regnbågsmammor!
    En fråga från en nyfiken: Hur många inseminationsförsök (eller ev. IVF) genomgick ni innan ni blev gravida? Vi har ett inseminationsförsök kvar och sedan blir det IVF. Detta stressar mig som sjutton. Jag är livrädd att det aldrig kommer att bli någon bebis... Försöker tänka att det är lika stor chans att bli gravid på försök fyra som på försök ett...Hoppas ni kan komma med lite uppmuntrande fakta och solskenshistorier ;)

  • Svar på tråden Hur många försök?
  • Teak
    Äldre 3 Oct 19:54
    #12

    Tack för alla bra svar! Det ger hopp. Hoppas på att sista inseminationen tar nu i veckan. Annars blir det IVF och det kanske inte är hela världen..det är ju bättre odds iaf!

  • Teak
    Äldre 7 Oct 12:25
    #16
    sahara sahara skrev 2010-10-05 15:44:53 följande:
    Jag minns när vi höll på att ladda för vårt första försök (som tog sig, men det visste jag ju inte då) och jag nojade som sjutton. Då kom Gaytjej med världens inlägg. Hon hade gått tillbaka...två år, tror jag, i "planerar barn" och kollat vilka som hängde där då, och sen gått in hos dem som fanns kvar här. Alla hade fått barn. Även med det bortfallet att några hade avregistrerat sig/bytt namn, så gav det mig ändå så enormt mycket hopp.
    Låter bra. Jag har bara svårt att låta bli att noja! The worrying kind... Idag blev det iaf en glad gubbe på ÄL-stickan så imogon blir det sista inseminationen. Håller tummarna :)
  • Teak
    Äldre 1 Mar 14:20
    #37

    Hallå tjejer! En liten uppdatering. Det tog på färskförsöket på första IVFen men tyvärr slutade det i missfall. Som tur är har vi några i frysen så det är bara att kasta sig upp på hästen igen. Känns jobbigt att bara behöva vänta hela tiden...vänta på mens...vänta på ägglossning...vänta på testdatum...vänta på ultraljud. Nu är det bara att hoppas på nästa försök.

Svar på tråden Hur många försök?