Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Jag har oxå hittat hit.

    felix vill oxå rita huvudfotingar, med långt hår och olika fäger på byxorna =) bokstäver kan han och siffror, men är väldigt osäker på sig själv när han skriver..

    felix är en liten kille så det är 104 på honom, tröjer funkar 110, men byxor, han är så smal så det är svårt att hitta byxkor som passar både på längden och bredden..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    daimis- första veckan/veckorna tappar man rätt mycket vätska det är därför.. tappa inte modet utan fortsätt! Grattis till den minskningen du haft hittils =)
    Ja den där attetyden har vi här hemma oxå. Man kan bli galen för mindre...

    min vikt fortsätter ner.. nu har jag gått ner 35 kg. Bara 5 kg kvar till delmål 4 (-40kg) Läskigt höga siffror jag vet.. men jag hade verkligen låtit kroppen förfalla helt..  Men nu är jag tillbaka på rätt spår igen, vilket känns toppen.. tror jag vill ner 15 kg till sen är jag nog nöjd..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    toppen daimis =) det finns tyvärr påtok för mycket kvar av mig än... , men tack =)

    här har vi haft barnkalas idag, det var en nöjd och glad gosse som somnade ikväll. Det blir ju inte sämre av att 3 av hans kusiner sover över heller =)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    felix tackar så mycket =)

    Felix har fått spel, böcker, kläder, en ficklampa som är den bästa. middagen har felix bestämt så det blir pannkaka och sylt och grädde såklart =)

    han älskade att få frukost på sägen och var på ett riktigt solskenshumör imorse =) nu är mannen och hämtar födelsedagspojken och jag har precis vaknat upp från ett migrän anfall :(


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    migränen är borta, men är tung i huvudet, men det brukar jag vara, kommer gå över om jag sover inatt, men eftersom vi har kusinvitamin på besök här från skottland så sover felix i våran säng.. sömnen blir lite upphackad av att vakna med en fot eller så i skallen.. men det är sista natten nu så imorgon ska jag lägga mig tidigt och bara njuta av en säng som inte slänger fötter på mig..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    GRATTIS THEA!!!

    snarko- jag vet hur det är.. felix snurrade som en tok inatt med, han har sovit hos oss sen min systerdotter kom besök, men idag har hon åkt igen så inatt mina damer är det en bussig som ska SOVA!!!


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- igår lade jag mig ca 21.30 och sov väldigt gott, men är trött idag, det är väl för att jag helt enkelt fick sova.. MEN jag var med om något sjukt igår, ugnsluckan till spisen ramlade av när jag skulle hämtade rostade grönsaker... ugnsluckan hamnade rakt på min tå... AJ var det ända fina ord som kom över mina läppar .. jag har en svullen och öm tå idag, har inte kunnat få på mig en sko så jag har linkat runt i sandaler idag.. ja jag vet jag är ett klantarsel...

    snarko- tror kanske inte att du behöver kvittot.. ta med vagnen och visa upp den säg när du köpte den.. det kanske räcker...


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Hej alla!

    Mycket som händer här, haft lite ont om tid.. massa kalas med släkt och massa jobb, träning osv..

    Felix börjar bli lite snorig, så jag hoppas han klarar sig till helgen innan det bryter ut ordentligt..

    Itrim folket är så snälla, jag har varit med i deras kampanj "vägskäl" och som tack för detta så bjuder dom mig på fest, (itrim liljeholmen firar 5 år i oktober) de som vill gå på festen får betala 100kr och sen blir man bjuden på middag och det blir dans och underhållning, men detta blir jag alltså bjuden på =) trots 3 kalas på 2 veckor så hade jag gått ner, dock inte så mycket.. bara 0,5 kg, men sammanlagt så är det 35kg och makalösa 37cm i midjemåttet =) Jag ska läsa ikapp lite i tråden nu..


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~