Inlägg från: Blossi |Visa alla inlägg
  • Blossi

    Låt vissa fångar vara rastvakter!!

    Bara för att de sitter i fängelse betyder det väl inte att de åter igen inte kommer hamna i samma mönster som tidigare? Hur bedömer man det?

    Nä, vill inte ha några kriminella i skolan!  


    Brist på information skapar spekulation
  • Blossi
    friper skrev 2010-10-01 11:44:41 följande:
    Vart jag vill komma med detta förslag som jag givitvis överdrev en del av ren frustration till de grabbar i skolan som ska bråka varje rast. Med den mentalitet som råder i skolan borde de se över hur de vuxnas roll i skolan kan skärpas. Vilka kan göra skolan tryggare för alla barn?
    Jag vill kunna känna att min son och andra oxå ska kunna få ha det bra i skolan. Att de kan vara med sina kompisar utan andra ska komma och förstöra. Många i min sons klass har tappat lite sugen på skolan efter alla äldres barn ständiga bråk mot dem.
    Jag förstår att det måste vara jättejobbigt för din son och hans kamrater. Tyvärr är ett hårdare klimat överallt i samhället. Vi har lite så i vår sons skola med, vuxna som inte "ser" när det väl händer. Har faktiskt också tagit upp det med klassläraren och hon säger att hon tycker att de har det jääättebra, men min son hävdar något annat. Femmorna kommer och stör och skrämmer de små osv. 

    Hur mycket kan vi föräldrar skydda våra barn än att förbereda dem inför det som komma skall och hur de ska agera i olika situationer. 
    Brist på information skapar spekulation
Svar på tråden Låt vissa fångar vara rastvakter!!