Inlägg från: Simon 681 |Visa alla inlägg
  • Simon 681

    Låt vissa fångar vara rastvakter!!

    Jag skulle kunna tänka mig väktare som rastvakter. Någon som inte skulle behöva oroa sig över att bli utsatt för häxjakt efter att ha anmält någons "lilla ängel" och som inte blir rädd ens för den störst starkaste nioklassare.

  • Simon 681
    friper skrev 2010-10-01 11:16:06 följande:
    Min son har nyss börjat nollan och vilken tuff miljö. De äldre killarna gillar att knuffas runt på dessa små lite på rasterna. Inte alls okej.
    Min son är ganska grovt byggd, är 1,25cm och väger redan 30kg och är då 6år. Han kan de knuffa på eftersom det ger lite motstånd. Skolan är överfylld av pojkar och dessa vilda lekar.
    Har pratat med hans fröken och fritidspersonal för att ha mer uppsikt. Tyvärr ser de inte allt o barnen vågar inte alltid säga till dem heller.

    Ett bra förslag vore om vissa fångar, ex stora tauerade "fucked for life" medlemmar kan ha jobb att vara rastvakter. Hålla ordning på bråkstakarna och se till de lite mindre som inte vågar att säga nåt. Helt enkelt inge respekt och göra lite nytta efter allt de innan orsakat samhället.
    Skolorna har blivit hårdare, tuffare och råare. Det måste mötas med hårt. Vilka vet mer om att kasta bort sin framtid på trubbel, bråk och kriminalitet än gängmedlemmar?
    De får en chans att gottgöra och vägleda andra rätt.

    Skolan är barnens arbetsplats!
    Har du sett "scaring straight" episoder, bland annat av Dr Phil? Det handlar då om tonåringar som har påbörjat en brottslig bana som får träffa sådana fångar som du pratar om.
Svar på tråden Låt vissa fångar vara rastvakter!!