Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm

  Fre 11 nov 2005 08:31 Läst 6832 gånger Totalt 101 svar
  Anonym (Minit­uttar)
  Visa endast
  Fre 11 nov 2005 08:31

  Här kommer en fråga egentligen främst till killar men jag fick inte skriva i killforumet.

  Vad tycker ni egentligen om bröst. Är det en viktig del i sexlivet? Spelar storleken någon roll, formen...? Äkta vara eller silikon?

  Svara ärligt hur tycker ni och känner för brösten.

  Jag tycker det ser illa ut med konstgjorda silikonbröst. Det är inte äkta vem som helst kan ju få dem precis som att man köper vilken pryl som helst. Är killar så primitiva att de tänder på det? Visst kan det vara snyggt men så konstgjort.

  Stora eller små bröst?

  Jag vet att de flesta svarar det är ju personen de älskar inte brösten. Javisst men nu snackar jag allmänt bröst.

  På bilder film osv vad föredrar ni att se för bröst?

  Min kille erkänner att han är tutt och rumpfixerad. Han gillar och föredrar stora silikontuttar. Och jag har minituttar. När jag på skoj frågar om han vill sponsra silikonbröst till mig säger han att det är onödigt han gillar mina små.

  Detta med bröst kommer ju upp mer och mer eftersom media pumpar ut alla dessa välpumpade bimbobrudar. och killarna gottar sig åt det. Men vi vanliga tjejer lider. Och de svaga eller vågade, beror på hur man ser det. De skaffar dessa bimbotuttar......

 • Fre 11 nov 2005 08:36 #0

  Nu är jag inte kille. Men jag har stora bröst och har varit tillsammans med en kille som gillade små. Men han gillade mig så då fick han ta dom som dom är.

  Visst har alla något man gillar, men inte måste man ha det. Jag gillar snygga magar. Min sambo börjar lägga till med gubbmage. Inte tycker jag mindre om honom för det eller drömmer om att förändra honom.

  Din kille ska du nog hålla hårt i för att han gillar dig som du är.

  Kram

 • Fre 11 nov 2005 08:38 #0

  helt ärligt nu..
  och inte för att vinna någon populär contest eller så..

  Små & fasta en hand full, gärna toppiga och "uppnosiga"

  jag tycker för stora fake bröst är avtändande.

  jag tror att dom flesta killar inte föredrar jätte rattar med silokon, det är bara en masmedia hype.

  Det är så synd om tjejer som känner att dom har för små och tappar självförtoende osv. när dom i verkligheten är jättefina.. det sitter mest i dom själva..

  och jag tror på fullaste allvar att största anledningen till att det finns silocon bröst är för kvinnors inbördes konkurans, det är den primära orsaken i kombination med dåligt självförtroende av en felaktig självbild.

 • Anonym (fakta­)
  Visa endast
  Fre 11 nov 2005 08:40 #0

  Vill bara komma med ett inlägg om silikonbröst.
  Den allmänna uppfattningen verkar vara att alla silikonbröst är stora, hårda och både känns och ser onaturliga ut.
  Så är INTE fallet.
  De flesta som opererar sig, operar in relativt små silikoninlägg. De blir därför inte hårda och klotrunda. De varken känns eller ser onaturliga ut.
  Men alla dessa kvinnor/tjejer som gör "vanliga" fina bröst "syns" inte.
  Det är tjejerna med jättebomber, typ Natascha Peyre, som syns.
  Och vips! dras alla som opererat sig över samma "bimbo-kam".
  Killar kommer ibland med kommentarer som hur det känns att klämma på silikonbröst, att det "känner det direkt". Visst, vissa känner ni nog direkt, men inte de opererade B-kuporna som är mjuka och hänger lite som "vanliga" bröst.

 • tjoppa­loppan
  Visa endast
  Fre 11 nov 2005 08:42 #0

  Också tjej med väldigt stora naturliga bröst.
  Tyvärr har jag aldrig varit tillsammans med någon "bröstkille". Min sambo och mina tidigare pojkvänner har samtliga gillat små bröst och stora rumpor. Tyvärr har jag oerhört ful platt stjärt och jättestora tuttar.

  Men jag vet att jag är älskad och åtrådd som jag är. Drömkroppar är EN sak, drömpartner en annan och jag vet att jag är älskad som den jag är. Lita på din kille och tro inte att hans kärlek skulle bli starkare för att du stoppar i lite silikon innanför brösten!
  Han har ju valt dig!

 • Anonym (Manne­n)
  Visa endast
  Fre 11 nov 2005 09:18 #0

  Måste instämma i mycket som Fred skrev..
  Bröstens storlek, utformning och innehåll har ingen större betydelse.
  Överdrivet stora silikonbröst är verkligen bottennotering. Naturligt skall det vara.
  Jag tror allt detta egentligen bottnar från massmedias överdrivna exponerande och fixering kring kvinnors bröst. Det ger bara dåligt självförtroende för unga tjejer.
  Jag är överhuvudtaget inte särskilt kroppsfixerad av utsidan.
  Det är vad som finns på insidan som är spännande!

 • Fre 11 nov 2005 10:11 #0

  Det sägs att alla 3 tjejerna i "Vänner" har silikon.
  Och i deras fall ser det mycket stilfullt och smakfullt ut.

  Inte som de andra "ni vet vem" här i Sverige....

  Jag har A+ i storelk och är väldigt nöjd och stolt över mina bröst.

  En go kommentar från min sambo i början av vårt förhållande:
  -"Jag gillar små bröst, en handfull. Så man vet var man ska röra dom. Är dom stora vet man inte var man ska ta!"

  Lite skämt å lite allvar men lite roligt sagt.

 • Fre 11 nov 2005 10:47 #0

  Joo, lite primitiva och lättlurade är vi killar allt, men glöm inte att de finaste tuttarna sitter på den vi älskar.

 • rivjär­n
  Visa endast
  Fre 11 nov 2005 11:25 #0

  fred: vad får dig att tro att du skulle bli populär bara för att du föredrar "Små & fasta en hand full, gärna toppiga och "uppnosiga""? krav som krav.

  det är väl knappast något nytt på himlen att små likväl som stora bröst anses schysst. men OBSERVERA detta gäller bara om dem bröst sem inte är "trötta" och hängiga för då hamnar dem i skamvrån! OBS OBS OBS!!

 • Fre 11 nov 2005 11:26 #0

  Jag instämmer i Anonym(fakta)'s inlägg.

  Jag har silikon i mina bröst, och de är helt vanliga C-kupor (jag är nästan 170 lång). De är ungefär en handfulla och väldigt, väldigt naturliga. Jag berättade först efter en månad av sex med nuvarande pojkvännen, och han blev jätteförvånad. Så jag tycker det är lite kul ibland när folk säger att 'man känner direkt' och så vidare :) Mina är mjuka och 'naturliga'.

  Jag gjorde mina bröst eftersom inga kläder jag köpte satt snyggt eller passade, och så tycker jag PERSONLIGEN om bröst väldigt mycket (inte FÖR mycket, men JAG SJÄLV trivdes inte med att vara helt platt), jag var också SÅ TRÖTT på att alltid ha på mig pushup BH med skumgummi-ilägg i för att få upp kupstorleken en storlek. Grejen med min kropp är att om jag köpte tex klänningar, så var de alltid för stora upptill men perfekt på resten av kroppen. Svårt med kläder alltså!

  Detta är det bästa jag någonsin gjort, jag älskade FORMEN på mina bröst, men jag var så otroligt platt och kände mig så ofin! Så känner jag inte när jag ser på andra som är sk 'platta', utan jag tycker att många modeller och vanliga tjejer är hur fina som helst i sina små bröst. Men de har ofta KROPPEN för små bröst med - jag ska ta ett exempel.

  En av mina bästa vänner är fin och 'modellsmal' hela hon, hon har små höfter, liten rumpa, smala ben, och små bröst. Detta passar henne perfekt, för hon är väldigt välfördelad.

  Medan jag har en riktigt timglasformad kropp, jag är smal fast jag har lite höfter. Det största 'problemet' är att jag har en så smal midja så jag såg så platt ut uptill och lite kurvigare nedtill. Eftersom jag inte är tjock någonstans, så var det ingen idé att banta för att 'få bort' mer nedtill så att 'ovandelen skulle passa med underdelen' så att säga. Så jag bestämde mig efter att ha mått dåligt så länge för en operation, och jag har så otroligt bra självförtroende nu. Alla kläder passar helt perfekt och INGEN skulle kunna tänka sig att jag har fejktuttar, eftersom jag gick omkring med denna pushup-BH med en massa vadd innan i flera år, och det knappt är någon skillnad när man ser utanpå kläderna nu som då.

  Många säger att det är fel att självförtroendet skulle sitta i ett par bröst och jag håller med om det nu är så att du har jättedåligt självfötroende gällandes HELA KROPPEN (övriga kroppen ser ju ut som vanligt efter!) men jag var nöjd med allting utom just brösten. Jag är bara otroligt glad över att jag gjorde detta i så unga år (jag är 22 nu), så att jag inte skulle behöva gå omkring i tio år till och må dåligt över mitt utseende. Många kvinnor drar ut på detta tills de är 30-40, och berättar sedan att detta var den bästa investeringen de hade gjort åt sig själva, att de hade varit så otroligt missnöjda hela livet och att de önskar att de hade gjort det tidigare. Det låter som en klyscha, men jag gjorde operationen enbart för mig själv, ingen annan. Jag älskar hur jag ser ut nu.

  Sorry för det långa inlägget, ville bara skriva lite tankar kring det hela. Ur kill-perspektiv så kan jag nog garantera er att de inte bryr sig om du har små, stora, hängiga, olikstora etc tuttar, för de sitter ju på DIG Och det är DIG de älskar! Inga av mina 3 pojkvänner har brytt sig nämnvärt om tuttar, utan de gillar mera RUMPOR :)

 • Fre 11 nov 2005 12:41 #0

  Min kille uttryckte det på så sätt som att den tjejen han är tillsammans med har bäst bröst. Så alltså föredrar han mina, men före mig kanske han gillade skitstora om något ex hade stora. Enligt honom är brösten inte viktigare än personen och tänder man på personen så hör ju liksom tuttarna till. Mina är dock perfekta enligt honom kan jjag ju skryta med lite

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll