• Anonym (Minituttar)

    Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm

    Här kommer en fråga egentligen främst till killar men jag fick inte skriva i killforumet.

    Vad tycker ni egentligen om bröst. Är det en viktig del i sexlivet? Spelar storleken någon roll, formen...? Äkta vara eller silikon?

    Svara ärligt hur tycker ni och känner för brösten.

    Jag tycker det ser illa ut med konstgjorda silikonbröst. Det är inte äkta vem som helst kan ju få dem precis som att man köper vilken pryl som helst. Är killar så primitiva att de tänder på det? Visst kan det vara snyggt men så konstgjort.

    Stora eller små bröst?

    Jag vet att de flesta svarar det är ju personen de älskar inte brösten. Javisst men nu snackar jag allmänt bröst.

    På bilder film osv vad föredrar ni att se för bröst?

    Min kille erkänner att han är tutt och rumpfixerad. Han gillar och föredrar stora silikontuttar. Och jag har minituttar. När jag på skoj frågar om han vill sponsra silikonbröst till mig säger han att det är onödigt han gillar mina små.

    Detta med bröst kommer ju upp mer och mer eftersom media pumpar ut alla dessa välpumpade bimbobrudar. och killarna gottar sig åt det. Men vi vanliga tjejer lider. Och de svaga eller vågade, beror på hur man ser det. De skaffar dessa bimbotuttar......

  • Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm
  • Dramaonline

    Japp, det hade varit helt okej, jag tycker de är helt meningslösa.

    Jag vet ju att de flesta tycker att bröst är fina, speciellt en storlek som passar till kvinnans figur. Andra tjejers bröst kan vara söta. Och jag hade inte vågat operera bort dem i alla fall. Men för egen del är de som vilka fettvalkar som helst.

  • Nadjis

    Jag hade jättemycket fördomar genemot silikonbröst tills en arbetskamrat gjorde sina. De blev jättefina! Inte alls sådär som Natacha i Paradise. Hon hade länge mått dåligt över sina bröst efter två graviditer och efter att ha ammat. Hon gjorde det för att hon mådde dåligt inte för att någon annan ville det! Men de såg så naturliga ut, de kändes inte heller onaturliga (för alla vara ju tvugna att veta så vi fick känna) Är inte alls så negativt inställd längre så länge man gör det för sig själv!

  • Meli

    Nadjis

    Håller med, och jag är övertygad om att de allra flesta gör det för sig själv. Jag vill hemskt gärna, ett par lagom stora, C-kupa hade nog passat till mig. OCh det är för min egen skull, för sambon tycker att det är äckligt. Tror dock att han gillat resultatet i alla fall.....
    Någon gång så, det är ju så dyrt

  • sonja34

    Meli: Visst får du eller någon annan tycka det är snyggt med silikonbröst men vad jag irriterar mig på är att vissa tror på att sexlivet ska bli bättre, vilket jag har svårt att tro. Är du tjej med stora hämningar eller dyl vilket gör att du har svårt att koppla av med en kille så tror jag inte att det blir bättre med ett par bitar silikon. Din kille blir inte heller snyggare eller bättre i sängen och definitivt inte rikare av silikonbröst.

  • sonja34

    Vill tillägga att jag har två nära vänner som opererat och de förstår inte i efterhand hur de tänkte för inte har det ändrat något i deras liv, bara bröst omfånget.

  • Meli

    sonja34 '

    Nej, det är klart. Men jag tror som sagt att de flesta som gör det helt enkelt gör det för att fixa till brösten tex efter barn. De som förstorar upp dem till oändliga dimensioner är ju trots allt ovanliga...
    Så för dem, tror jag inte det finns någon djupare mening, utan helt enkelt att de kommer trivas bättre med sina kroppar

  • Anonym (70E)

    Mina tuttar är stora och naturliga. Inte särskilt hängiga men det är nästan en hel kupstorlek mellan höger och vänster! Det är mycket frustrerande att köpa bh och hur smal jag än är på resten av kroppen så ser överkroppen stor ut pga mina stora bröst. De är tunga och gör ont när man jympar. Många tror, som Dramaonline skrev, att man är på ett speciellt sätt när man har stora bröst. Att man är exhibitionist eller väldigt sexfixerad (det är sant!). Är mina toppar det minsta urringade så ser det slampigt ut.
    Men ändå så älskar jag mina tjejer, mina valpar, Mount Everest och Kilimanjaro, liljekullarna för dom är MINA och ingen annans!
    Det tog dock ett bra tag att bli kompis med dem men nu kan jag tom tänka mig att operera dem efter ev. barnafödande och ammande så att de blir i "ursprungsskick" igen. Vi får väl se...

  • sonja34

    Ja, det finns ju massor av argument. Men varför inte vara stolt över att man har blivit mamma. Det innebär ju även att brösten ser annorlunda ut, de har ju närt ditt lilla barn. Om det finns någon kille som inte kan acceptera det så vet jag inte om han e något att hänga i julgranen.. Eller?

  • Anonym (stora)

    Jag blir lite ledsen över hur diskussionen går.
    Att de flesta känner någon som har "smakfulla" silikonbröst i C-kupa.

    Men de som har naturliga bröst i C, D, E, F, G, H-kupa anses minsann inte som smakfulla.
    Det är liksom okej att ha stora opererade bröst, om man i övrigt har smala höfter och pojkkropp som Victoria Silvstedt före operationen, men Gud nåde kvinnor om de ser ut som Jill Johnson eller Shirley Clamp när de visar sitt alldeles naturliga daller i dekolletaget i TV, då blir det liksom för mycket, för då är det äkta och på riktigt.

    Varför tycker ni inte att äkta stora bröst eller äkta små bröst är vackra? Sjukt!
    Någon av killarna här skrev tom att de stora, hängiga brösten hamnar i skamvrån.
    Ursäkta mig, men så ser naturella stora bröst ofta ut.
    Det är bara porrbröst som är stenhårda. naturliga stora bröst ser ut som Anita Ekbergs, Sophiia Lorens, Marit Paulsens, din mammas eller din farmors!

  • Koalan

    Nu förstår jag inte ditt inlägg Anonym(stora) - jag tror inte att ett par ÄKTA C-kupor kan se annat än smakfulla ut?

    Och ingen har väl sagt att Natacha, Marie etc i Paradise har smakfulla tuttar även fast de har silikon, direkt...

Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm