• Anonym (Minituttar)

    Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm

    Här kommer en fråga egentligen främst till killar men jag fick inte skriva i killforumet.

    Vad tycker ni egentligen om bröst. Är det en viktig del i sexlivet? Spelar storleken någon roll, formen...? Äkta vara eller silikon?

    Svara ärligt hur tycker ni och känner för brösten.

    Jag tycker det ser illa ut med konstgjorda silikonbröst. Det är inte äkta vem som helst kan ju få dem precis som att man köper vilken pryl som helst. Är killar så primitiva att de tänder på det? Visst kan det vara snyggt men så konstgjort.

    Stora eller små bröst?

    Jag vet att de flesta svarar det är ju personen de älskar inte brösten. Javisst men nu snackar jag allmänt bröst.

    På bilder film osv vad föredrar ni att se för bröst?

    Min kille erkänner att han är tutt och rumpfixerad. Han gillar och föredrar stora silikontuttar. Och jag har minituttar. När jag på skoj frågar om han vill sponsra silikonbröst till mig säger han att det är onödigt han gillar mina små.

    Detta med bröst kommer ju upp mer och mer eftersom media pumpar ut alla dessa välpumpade bimbobrudar. och killarna gottar sig åt det. Men vi vanliga tjejer lider. Och de svaga eller vågade, beror på hur man ser det. De skaffar dessa bimbotuttar......

  • Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm
  • Anonym (stora)

    Det är denna attityd jag menar:
    Vad som föredras, Citat ur denna tråd:

    "Små & fasta en hand full, gärna toppiga och "uppnosiga"
    jag tycker för stora bröst är avtändande."

    och vidare:

    "det är väl knappast något nytt på himlen att små likväl som stora bröst anses schysst. men OBSERVERA detta gäller bara om dem bröst sem inte är "trötta" och hängiga för då hamnar dem i skamvrån! OBS OBS OBS!!"

  • Koalan

    Ja, men det är väl vad folk föredrar. Man kan inte hjälpa vad man föredrar...

    Kvinnor som fött barn har oftast hängigare byst, men så är det ju.

    Nästan ingen kille här gillar ju silikon, och jag tror att MÅNGA män gillar stora, naturliga bröst. Det enda som folk verkar ha något 'emot' är nog när bysten hänger, men så är det ju för (nästan) alla kvinnor som fött barn. Det är ju inte de män som föredrar fasta och toppiga silikonbröst du behöver känna dig fin inför, utan bara för dig själv och din make :) (och jag är säker på att han tycker om dig precis som du är.)

  • Koalan

    Och de flesta killarna här skrev ju att de gillade äkta små bröst!

  • hobnob

    Men Anonym(stora), TS ställde ju en fråga och ditt första citat är ett rakt svar på den.
    Det andra citatet uppfattade i alla fall jag som ironiskt.

    Sen förstår jag inte riktigt varför så många verkar ta illa upp för om någon skriver att de föredrar "små, toppiga" eller vad det nu kan vara. Alla har sina preferenser och vad en främmande människa tycker är ju inget som "berör" mig.
    Om "Kalle Karlsson" gillar jättemeloner så blir ju inte jag ledsen för det. Jag vet ju inte vem han är och det enda som betyder något för mig är vad jag själv (och min man) tycker.

  • Anonym (stora)

    Jo, "en handfull" små bröst är väl ungefär så mycket de flesta klarar av, men varför anses det vara så vulgärt med naturliga D, E, F, G, H-kupor?
    Hur ska en normal F-kupa kunna vara uppnosig, liksom?

    Det känns fånigt med debatten som blev efter melodifestivalen, där så mycket fokus hamnade på Shirley Clamps alldeles naturliga D-E-kupa.
    Ursäkta mig, men naturliga bröst dallrar faktiskt! De måste inte kallas hängiga eller smaklösa eller hamna i skamvrån för det!
    Eller?

  • hobnob

    Personligen tycker jag aldrig det vulgära sitter i storleken på brösten utan hur man "exponerar" dem.

  • Koalan

    Nu är jag inte helt uppdaterad, MEN handlade inte debatten mest om hennes extrema urringning? Vad tror du att en silikontjej med E-kupa skulle få för kommentarer om hon också hade samma urringning? (slampa, bimbo etc kommer upp i tankarna). Hur mycket skit har inte Natacha Peyre fått höra pga hennes bröst också?

    Jag menar inte att det inte är fel att man inte får ha på sig vad man nu vill utan att få öknamn eller så men vad jag menar är att det inte handlar om om man har naturliga bröst eller silikon, man får lika mycket 'negativ uppmärksamhet' i båda fallen om man nu exploaterar sina behag i E-F kupa.... för SÅ STORA bröst har faktiskt inte de flesta kvinnor, så klart man får mer kommentarer kan jag tänka mig...

  • Koalan

    En tjej som har storlek F på sina bröst kanske ska tänka på att det *KAN* se vulgärt ut om hon har för mycket urringning, oavsett om de är naturliga eller inte, men å andra sidan tänker ofta (OBS inte alla) en tjej som knappt har en A-kupa på hur platta de ser ut i vissa kläder och hur de ska göra för att inte se så 'pojkaktiga' ut!

  • Koalan

    Eh sista kommentaren var lite skum, jag menade att det inte är mer 'synd' om något läger liksom, eftersom alla har sina egna problem om man säger så... :)

    Du säger att ingen man gillar naturliga F-kupor, jag vet känner i och för sig många män som tycker att det ser ganska okvinnligt ut att vara helt platt (deras tycke).

    Men bara för det, så skulle de ju inte älska en tjej mindre pga hur hennes bröst ser ut...

Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm