• Anonym (Minituttar)

    Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm

    Här kommer en fråga egentligen främst till killar men jag fick inte skriva i killforumet.

    Vad tycker ni egentligen om bröst. Är det en viktig del i sexlivet? Spelar storleken någon roll, formen...? Äkta vara eller silikon?

    Svara ärligt hur tycker ni och känner för brösten.

    Jag tycker det ser illa ut med konstgjorda silikonbröst. Det är inte äkta vem som helst kan ju få dem precis som att man köper vilken pryl som helst. Är killar så primitiva att de tänder på det? Visst kan det vara snyggt men så konstgjort.

    Stora eller små bröst?

    Jag vet att de flesta svarar det är ju personen de älskar inte brösten. Javisst men nu snackar jag allmänt bröst.

    På bilder film osv vad föredrar ni att se för bröst?

    Min kille erkänner att han är tutt och rumpfixerad. Han gillar och föredrar stora silikontuttar. Och jag har minituttar. När jag på skoj frågar om han vill sponsra silikonbröst till mig säger han att det är onödigt han gillar mina små.

    Detta med bröst kommer ju upp mer och mer eftersom media pumpar ut alla dessa välpumpade bimbobrudar. och killarna gottar sig åt det. Men vi vanliga tjejer lider. Och de svaga eller vågade, beror på hur man ser det. De skaffar dessa bimbotuttar......

  • Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm
  • Dramaonline

    Visst får man tycka att små, fasta bröst är vackert.

    Men jag kan inte hjälpa att det hugger till i magen när jag läser det. Säg det, skriv det, ropa det från bergstopparna. Jag censurerar inte. Inte för att jag inte håller med. Utan kanske just för att jag håller med. Det är en öm tå helt enkelt.

    Fula.
    (Jag kan ju inte kalla dem smaklösa, med tanke på att jag inte "skaffat dem" frivilligt, de är inte ett tecken på min smak)

    När det gäller bröst som är e-kupa eller större så är väl de flesta naturliga bröst utan behå eller silikon lite hängiga, även utan graviditet.

    Anonym 70e, ditt inlägg fick mig att le. Jag kände igen mig i nackdelarna, och din glädje och stolthet är inspirerande.

  • Anonym (stora)

    Trust me, du får syrliga kommentarer från framför allt kvinnor och sexistiska kommentarer från män, bara du har en vanlig helt osexig V-ringad tröja, om den är röd...
    Samma tröja på en "smakfull" a,b,c-kupa ger inga kommentarer.
    Det handlar inte om att man exponerar bysten, den exponerar liksom sig själv.

    Vad gäller melodifestivaldebatten var Shirley Clamps naturliga byst mindre exponerad klädselmässigt än tex Lena Philipssons "smakfulla" silikonbyst i c.
    Men den rörde sig ju... (hemska tanke) och det räckte för debatt.

    Tjejer som Jessica Andersson slipper såna kommentarer som Jill Johnson fick pga sin byst.
    Eller de kommentarer Carola Häggkvist fick på 80-talet, när hon hoppade omkring med naturlig stor byst och sjöng "Å, Mickey, Mickey..." (med sina D-kupor väl förpackade i rundringad tröja) jämfört med Pernilla Wahlgren som exponerade sina mindre bröst mera i spetsbh (detta var 15 år innan Pernillas silikonbröst inopererades och hon vek ut sig och blev Sveriges sexigaste. )

    Kommentarer som:
    "En tjej som har storlek F på sina bröst kanske ska tänka på att det *KAN* se vulgärt ut om hon har för mycket urringning" påminner om frågorna våldtäktsoffer får i rätten:
    "Vad hade du på dig? "
    På med burkan, om du inte har "smakfulla, lagom uppnosiga" bröst eller?

  • Anonym (fula äkta)

    Mina bröst är inte jättestora, men ganska, har 70D. Jag går gärna i uringat eftersom det förlänger halsen lite. Har aldrig fått några elaka kommentarer, men så ser jag inte alls bimbo/slampig ut i övrigt. Däremot så dreglar en hel del killar över dem (de ser ju fina ut i bh) och jag får en hel del snälla komplimanger. He he. (De skulle bara veta hur de ser ut utan bh ...) Tur att min man älskar dem.

    Själv skulle jag vilja ha en fast liten B-kupa.

  • Koalan

    Jamen det var liksom det jag försökte säga med mitt sista inlägg, att mitt inlägg ovan det lät skumt, jag såg det själv. Det jag menade var att lika sårande det är att bli kallad planka när man har liten A-kupa vad man än har på sig så är det nog att bli kallad vulgär när man bara har en normal V-ringad tröja på sig som en F-kupa.

    Och om en tjej har jättestora bröst och har en urringning som gick ner i naveln så måste man ju förstå att det kan bli så att folk kollar (kollar gör ju folk redan när en 'normalbystad' tjej har en jätteurringning, då kan man ju tänka sig att folk kollar extra om det är en tjej med F-kupa som har det). Det var för övrigt någon annan i denna tråd som hade stora bröst som sa det där med att hon tycker hon ser vulgär ut om hon har för mycket urringning, och det var det exemplet jag använde.

    När jag var en A-kupa, slet med pushup-BH:ar med vadd vareviga dag, även till BIKININ på somrarna, även till de supertunna linnena som man egentligen inte ska ha BH under, BARA för att jag kände mig så otroligt okvinnlig och platt.

    Det är liksom inte LÄTTARE att tycka att man ser okvinnlig ut än att tycka man har för mycket bröst så att säga.

  • Dramaonline

    Man får kommentarer, tom när man har polotröja på sig.
    Jag är inte vulgär, för att jag är byggd sån här.

  • Koalan

    Ja det är det ingen som säger att du är heller :) Återigen så tog jag exemplet från tjejen (minns inte vem? orkar inte scrolla tillbaks) som sa att hon såg vulgär ut om hon hade för mkt urringning.

    För mycket urringning ser ju vulgärt ut på alla, oavsett byststorlek (nu menar jag till naveln typ, och inte aftondress direkt :))

  • Supermummy

    Brösten ska ju passa på den dom sitter fast på eller hur? DÅ, är dom vackra, oavsätt storlek tycker jag.

  • rivjärn

    anonym (stora): du missuppfatta verkligen mitt inlägg! jag tycker absolut inte att hängboobisar ska hamna skamvrån, det är bara det att när man läser om människor olika krav på hur ett par schyssta brön ska se ut så verkar alla storlekar och former gångbara men bara så länge dem inte är hängiga. vilket iofs är en omöjlighet om han har stora

    jag tycker det är hemsk och snedvriden uppfattning som så många har
    fram för hängtuttar i media! (om nu några tuttar ska vara där alls)

  • Anonym (Kille)

    Helt ärligt, Små bröst är snyggast, gulligast och sexigast. A eller AA, ju mindre desto vackrare. Jag vet många killar som privat, "mellan två ögon", erkänner att de också gillar små bröst, men som tillsammans med kompisgänget alltid uttrycker sin beundran för "stora pattar". Kan det vara därför som så många kvinnor inte kan få in i skallen att många män avgudar små "liljekullar".

    Silikon går bort direkt. Det visar att ägarinnan tror att man kan köpa självförtroende och killar för pengar. (Och dessutom att hon i mina och många andras ögon förstört ett sexigt utseende). Silikon är också ett skamligt svek mot unga tjejer som därigenom får vatten på sin kvarn att det bara är stora som gäller. (Och tro mig, 9 av 10 plastbröst syns hur väl som helst, inbilla er inget annat)

    Slutsats: Det är en myt att "alla" killar tycker att ju större desto bättre.

    För tusan, även jag som kille skulle ju rent teoretiskt kunna gå och inhandla ett par plastpattar hos närmaste plastikklinik. Är det en bedrift att vara nåt stolt över som tjej? Nä, FY

  • Bruce

    Har inte läst igenom alla svar men här kommer min åsikt.

    Allt beror på vad man är sugen på för stunden.
    Söta, snygga, sexiga eller porriga. Kan ju gissa vilka som gäller kl 3 en lördag natt.

    Om man ska utveckla det hela så passar små bröst på små och späda tjejer. Är de stora blir det lite porrigt. Inte fel det heller . Större tjejer kräver större bröst.

    De ska passa till kroppen de sitter på.

    Och ungefär som fred på jorden i en skönhetstävling: Sambons är ju bäst

Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm