• Anonym (Minituttar)

    Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm

    Här kommer en fråga egentligen främst till killar men jag fick inte skriva i killforumet.

    Vad tycker ni egentligen om bröst. Är det en viktig del i sexlivet? Spelar storleken någon roll, formen...? Äkta vara eller silikon?

    Svara ärligt hur tycker ni och känner för brösten.

    Jag tycker det ser illa ut med konstgjorda silikonbröst. Det är inte äkta vem som helst kan ju få dem precis som att man köper vilken pryl som helst. Är killar så primitiva att de tänder på det? Visst kan det vara snyggt men så konstgjort.

    Stora eller små bröst?

    Jag vet att de flesta svarar det är ju personen de älskar inte brösten. Javisst men nu snackar jag allmänt bröst.

    På bilder film osv vad föredrar ni att se för bröst?

    Min kille erkänner att han är tutt och rumpfixerad. Han gillar och föredrar stora silikontuttar. Och jag har minituttar. När jag på skoj frågar om han vill sponsra silikonbröst till mig säger han att det är onödigt han gillar mina små.

    Detta med bröst kommer ju upp mer och mer eftersom media pumpar ut alla dessa välpumpade bimbobrudar. och killarna gottar sig åt det. Men vi vanliga tjejer lider. Och de svaga eller vågade, beror på hur man ser det. De skaffar dessa bimbotuttar......

  • Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm
  • Koalan

    Anonym(kille) förstår inte varför du är anonym, står du inte för det du säger? :)

    Jag tror inte jag kan köpa några killar för pengar, och det vill jag inte heller. Killar får jag 'gratis' så det räcker och blir över...

  • Anonym (Omnivore)

    Med risk för att låta väldigt pk så måste jag säga att i princip alla typer funkar för mig. Jag har i och för sig bara varit med tjejer/kvinnor som varit förhållandevis välbärgade men kan ibland känna ett sug efter ett par riktigt små. Huvudsaken med bröst är att de har en personlighet. Bröst som är helt perfekta i form och färg kan lätt bli tråkiga. Det är den lilla skevheten eller födelsemärket som gör det hela intressant. Jag kan inte säga att jag sätt många bröst som inte fallit mig på läppen på ett eller annat sätt.

    Ett litet tips bara. Oavsett hur de ser ut så se till att ha en bra hållning. En säckig hållning kan få valfri byst att se trist ut medan en rak rygg kan lyfta det mesta.

    Honestly, I was only looking at your nametag.

  • Fjuppan

    Jag har c-kupa och skulle gärna ha B-kupa istället. Tycker inte alls om när jag får en klyfta som syns! Min man älskar det dock...vilket *viskar* oss emellan är en j-a tur för honom

  • Anonym (Kille)

    Jag står i allra högsta grad för vad jag säger! Men eftersom vissa personer som känner sig träffade kan bli "aggressiva" så käns det bäst att vara anonym. Jag tycker att de som monterar in låtsasbröst egentligen är hjärntvättade av omgivningen, reklamen och av sina egna villfarelser, och det kan vara lite kontroversiellt att säga, eller hur. Ingen av er vill väl erkänna att ni gjort något så dumt?

    Om 50% av männen föredrar små bröst och 50% föredrar stora, varför vill då 90% av kvinnorna ha större bröst? Är de 50% av männen som gillar stora bröst bättre karlar än vi andra och därför vill alla kvinnor ha en sådan man.

    Många tjejer verkar också underdriva sin byststorlek. Jag har träffat tjejer som är helt övertygade om att dom inte har några bröst alls, -"Men jaag är verkligen helt platt...", och så har det visat sig att dom har haft söta A-kupor med väl tilltagna bröstvårtor. Enormt vackert enligt min (och måga fler) mening. Varför nedvärderar kvinnor sig så ofta?

  • Fjuppan

    Ojdå..missade att skriva med min åsikt:

    Jag tycker att det är absolut snyggast med en nätt byst.

    Min man tycker att det helt beror på hur man är byggd, men han säger att det ska synas att man är kvinna...hans åskt, inte min!

  • Koalan

    Eh Anonym (kille)

    Jo jag skrev som mitt första inlägg i denna tråd att jag hade gjort bysten, och detta var för mig själv och ingen annan, hur klyschigt det än låter. Jag struntar väl fullständigt i vad 'andra killar' tycker, då jag troligen inte kommer att dejta 'alla killar'... :)

    Den pojkvän jag hade när jag gjorde operationen var emot hela tiden, han tycker precis som du om små bröst. Jag hade mått dåligt hur länge som helst över ANTINGEN mina höfter eller bröst som jag skrev tidigare, eftersom min övre och undre del ej passade ihop. Om jag hade haft en pojkfigur i övrigt (raka höfter) så skulle mina dåtida bröst varit helt perfekta för min kropp, men nu satt INGA kläder som de skulle, någonsin. Fick köra med ilägg hela tiden om jag tex köpte klänning, eftersom underdelen passade som handen i handsken och övre alltid liksom hängde. Om jag hade haft raka 'pojk' höfter skulle jag aldrig gjort brösten, men nu har jag höfter och höfter går ju inte direkt att träna bort, så det fick bli brösten.

    Min nuvarande pojkvän fick inte reda på att jag hade implantat förrän 1 månad efter det att vi hade haft sex första gången (och vi hade sex mycket under denna tid... *s* :)) och han blev hur förvånad som helst, eftersom han aldrig hade märkt något ovanligt med mina bröst....

  • Anonym (Kille)

    Koalan, lyssna på dig själv! Du låter som en designer som ska formge en ny produkt som ska lanseras på marknaden (harmoni till varje pris), eller som om du tänkte dejta din spegelbild och inte en kille av kött och blod. Jag hoppas att du en vacker dag får så mycket självinsikt (och självförtroende att du inser hur dj****gt du betett dig mot en kille som både älskade dig som du var och dina små bröst. (och hur du ger näring till den idioti som ger så många blivande kvinnor samma dåliga självförtroende som du har)

    Heder åt de tjejer och kvinnor som inte låter sig luras av något obestämd "så måste man se ut" mall. Rena tankevillor är vad det är!

  • Anonym (fula äkta)

    Tycker det här är ett jätteintressant ämne.

    Anonym (Kille) och Anonym (Omnivore)

    Hur ställer ni er till min frågeställning, om ni måste välja:

    Naturliga mellanstora mycket hängiga bröst med stora vårtgårdar

    eller

    Smår skilikontuttar som är fasta och små vårtgårdar

    Motivera gärna. Jag är bara nyfiken och blir inte ledsen av något svar.

    Anledningen till att jag ställer frågan är att det ofta antas att silikontuttar är stora, vilket de inte alls behöver vara. Många som fött barn eller av andra anledningar har hängtuttar, opererar dem gärna, men inte för att de ska bli större utan för att de vill att de ska vara fasta.

  • Anonym (Omnivore)

    Jag måste erkänna att jag aldrig hållit i ett par silikonbröst så jag kan inte döma ut dem på erfarenhet. Om jag såg någon på krogen för första gången så kanske ett par fasta rackare skulle röna något mer uppmärksamhet, allt annat lika, men jag skulle inte vilja uppmuntra någon till att göra den typen av ingrepp. Jag ser hellre att min partners bröst åldras tillsammans med henne än att hon skulle gå in och fixa till dem artificiellt. Stora och små vårtgårdar är precis lika läckra i min smak.

    Take my advice. I don't use it anyway.

  • Koalan

    Anonym kille, eh hur har jag varit 'jävlig mitt ex'...???

    Det är väl för fan MIN kropp som JAG bestämmer över? Ska jag inte göra vad JAG känner för bara för att HAN gillar små bröst? Då skulle jag ju själv ha mått dåligt! Han får ju helt enkelt ta mig för den jag är och älska mig även fast jag vill förändra delar på min kropp!!

    Och det gjorde han! Även fast han hela tiden sa att han tyckte jag var fin som jag var, så är det ju självklart att han tyckte att jag var lika fin efteråt! Eftersom han älskar mig som person och inte mina tuttar (isåfall skulle han inte varit något att ha).

    Du pratar om att formge, jag måste hålla med dig lite där, jag älskar form och harmoni. Jag kommer aldrig att röra min kropp igen med kniv, för det behövs inte. Jag gjorde det för att må bra och se, det gjorde jag! Inga fler depressioner, gråtattacker framför spegeln, hata att prova kläder och okvinnlig känsla!

    Nu pratar jag enbart OM MIG SJÄLV, och detta var det rätta FÖR MIG. Jag tänker aldrig någonsin på min kropp numera, aldrig. Jag är så jäkla nöjd så det finns inte!

    Vad tycker du är bäst, att man går och mår dåligt hela livet för något som man verkligen inte tycker om med sin kropp, eller göra något åt saken och aldrig mera känna någon ångest, aldrig mera tänka alls på hur kroppen ser ut, för man är så jäkla nöjd med allt? Jag väljer handsdown att få en ökad livskvalitet genom att förändra det som jag så många år gått och varit ledsen över, trots att alla tyckte om mig precis som jag var, så tyckte inte jag det. Men nu gör jag det, och det är jag jäkligt glad över. Annars skulle jag ha förlorat xx år till på att må dåligt och vara deprimerad.

Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm