• Anonym (Minituttar)

    Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm

    Här kommer en fråga egentligen främst till killar men jag fick inte skriva i killforumet.

    Vad tycker ni egentligen om bröst. Är det en viktig del i sexlivet? Spelar storleken någon roll, formen...? Äkta vara eller silikon?

    Svara ärligt hur tycker ni och känner för brösten.

    Jag tycker det ser illa ut med konstgjorda silikonbröst. Det är inte äkta vem som helst kan ju få dem precis som att man köper vilken pryl som helst. Är killar så primitiva att de tänder på det? Visst kan det vara snyggt men så konstgjort.

    Stora eller små bröst?

    Jag vet att de flesta svarar det är ju personen de älskar inte brösten. Javisst men nu snackar jag allmänt bröst.

    På bilder film osv vad föredrar ni att se för bröst?

    Min kille erkänner att han är tutt och rumpfixerad. Han gillar och föredrar stora silikontuttar. Och jag har minituttar. När jag på skoj frågar om han vill sponsra silikonbröst till mig säger han att det är onödigt han gillar mina små.

    Detta med bröst kommer ju upp mer och mer eftersom media pumpar ut alla dessa välpumpade bimbobrudar. och killarna gottar sig åt det. Men vi vanliga tjejer lider. Och de svaga eller vågade, beror på hur man ser det. De skaffar dessa bimbotuttar......

  • Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm
  • Anonym (fula äkta)

    Anonym (Omnivore)

    Tack för svaret. Det är alltid lika intressant och kul att få höra åsikter från andra!

  • Anonym (Kille)

    Att jag tycker att små är snyggast betyder ju inte att en kvinna med någon annan storlek "går bort" om allt annat skulle klicka. Stora bröst kan vara snyggt (vilket räcker långt ) Mindre bröst kan vara snyggare, och minst bröst snyggast (vilket inte har någon betydelse om kemin inte finns där)

    Vårtgårdar är för det mesta snyggast om dom är lite större, medan mindre vårtgårdar också kan vara snyggt (fattar du... ).

    Mycket hängiga bröst kan vara snyggare än fastare bröst om den som har dom hängiga bär dom med stolthet och rak rygg, liksom "Här kommer VI, passa er!!!!. Om hon med fasta bröst ser ut att vilja kura ihop och ser ut att skämmas för sina, så tar det loven av de snyggaste brösten.

    SMÅ silikontuttar finns inte, utan endera fixar man hängiga bröst med enbart ett lyft och får typ A kanske små B fasta uppnosiga, eller så får man stora B eller C (och uppåt) med inlägg.

    Så för mig personligen skulle jag välja dom äkta hängiga, och peppa dig att sträcka på dig och låtsas att du siktar på folk med två inbyggda laserkanoner, en i varje bröst.

    Skulle hängigheten inte vara av denna världen (typ skinnlappar till naveln) skulle jag kunna gå med på ett bröstlyft, men UTAN konstgjort material (det finns faktiskt en hälsorisk också med främmande material inopererat i kroppen)

    Men, trots allt så är "The attitude" det allra sexigaste! Lycka till!

  • Koalan

    Jag vet iofs att du Anonym Kille kommer att svara att du tycker att det är bättre att man är deprimerad och missnöjd, än att göra brösten även om det känns rätt för en. Sen kommer du säkert säga att man ska 'lära sig att älska sig själv som man är' och så vidare.

    Det är jäkligt mycket lättare sagt än gjort kan jag ju säga, jag försökte i flera år att göra det, men det gick verkligen inte. Kalla det I-landsproblem för det är det ju, men jag var så otroligt olycklig över hur jag såg ut. Som jag sa, så spelar det ingen roll vad alla än säger, för det är inte DERAS kroppar som DE måste leva med. Det är MIN kropp och du får jättegärna lufta dina åsikter, men det låter väldigt oseriöst när du hela tiden drar in killar? Vad har de med min kropp att göra?

    Tacka vet jag min pojkvän, han mår bra när jag mår bra. Och jag mår JÄVLIGT bra :)

    Dessutom är dina sista meningar lite roliga, att jag ger näring åt idiotin och så vidare, tror du att tjejer är menlösa våp som inte kan tänka själva? Det är väl deras sak om de bestämmer sig för att göra något sånt här, jag går inte omkring och skyltar med det till småtjejer.

  • Koalan

    Anonym(Kille), måste bara påpeka att du har en väldigt konstig mall där, B och C är stort? Självklart kan det vara det, men det beror helt på vilken kroppstyp man har och hur stor man är i övrigt. Samt på hur bredaxlad man är. En B på en kort liten tjej kan se ut som ett par D, medan ett par D-kupor på en kraftigare tjej på 175 kan se ut som små B.

    Det finns liksom ingen mall, vad jag vet är iallafall att du svalt hela betet som media kommit med om att tjejer som opererar in silikon gör jättebomber, jag vågar satsa jäkligt mycket på att om du såg mig på stranden i bikini tex, så skulle du aldrig någonsin märka något. Inte ens mina SLÄKTINGAR har gjort det när vi var på badsemester tillsammans förut...

  • Koalan

    Oj förlåt att jag bombarderar med inlägg, bara kommer på mer saker o skriva! :)

    Skulle bara säga att 98% av alla tjejer som opererar in silikon ofta hade 'myggbett på plankor' så att säga, och gjort normala B-kupor.

    Inte riktigt Natacha Peyre-bomberna vi talar om alltså...

  • Anonym (Kille)

    Koalan, alla tyckte om dig som du var, utom du själv som tydligen har någon slags "större insikt", "bättre smak", hur du (och andra kvinnor) borde se ut. Vad andra tycker gills liksom inte. "Dom förstår inte"...

    Jag tycker att det är DU som inte förstår att det är en tankevilla som styr dig och många andra tjejer idag, och då är det psykologhjälp man behöver och inte kirurghjälp...

  • Koalan

    Du måste nog läsa inlägg noggrannare, jag har skrivit i typ vartenda inlägg att det är mina åsikter om mig själv, jag har massor med kompisar i små A-kupor som jag tycker är helt underbart fina.

    Men *JAG* trivdes inte i mina bröst, så enkelt är det. Och jag håller med dig om att det säkert var en tankevilla, och jag vet också att folk tyckte jag var fin precis som jag var, men DET HJÄLPER INTE, för det är inte de som lever mitt liv, DE är inte JAG.

    Det finns många bröstförstoringstrådar här, 99% av tjejerna gör detta för sig själva som du ser. Många efter att ha fött barn när de 'bara får taxöron kvar' som många uttrycker det. Om de blir lyckliga av det, varför inte?

  • Anonym

    små bröst ska det va
    så man kan nypa o bita hårt i dem.
    dom är mkt sexigare och håller i längden!

  • Anonym (Kille)

    Koalan, märker du inte att du går runt och bedömer människor (kvinnor) enligt något slags "gyllene snitt". -"Du har den stussvidden och den längden, jaha då ska du ha DEN storleken på dina bröst", enligt någon jäkla matematisk formel!!!

    Och som kvinna är du naturligtvis (passa sig för att bryta den "lagen") din största kritiker. Jag tycker synd om dig, och dina medsystrar som inte kan bryta er ur denna utseendecirkus. VARIFRÅN TROR DU ATT DU HAR FÅTT DINA PREFERENSER, VA??

    DU tycker, och det är DIN kropp säger du. Förstår du inte att det är influenser från din omgivning (ja inte från din närmaste tydligen) som gett dig dina preferenser. Eller föddes du kanske med vetskapen om hur stora bröst skulle vara??

    Förstår du inte att du handlar helt viljelöst, trots att du inbillar dig motsatsen!?

Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm