• DeZemBer

    Hur montera Britax Hi-Way?

    Köpte för ett år sedan en Brixax Hi-Way, för att dom i butiken tyckte den var mest lämplig, då jag har en liten bil, och ville ha henne bakåtvänd länge. Dom sa att den har extra kort sits för att dom ska få mer benutrymme.

    Men hur fäster man den för att dom ska få plats med benen? som den är fäst nu (som dom i butiken monterade den) så får hon inte ner benen imellan stolen och sätet. hon är precis fyllda 2 år och sitter med jätteböjda ben.

    Man fick ju med nån frigolit grej som den ska stå  på, och jag har försökt fästa den på olika sätt, men den hamnar ändå precis vid ryggstödet när man drar åt överallt.

    hur har ni andra gjort? gärna bilder :p

  • Svar på tråden Hur montera Britax Hi-Way?
  • DeZemBer
    cicci85 skrev 2010-10-12 14:46:04 följande:
    Kolla i denna tråd så hittar du flera hi-ways, monterade lite olika. #53 är monterad lite utanför sätet för at ge maximalt med benplats! www.familjeliv.se/Forum-3-101/m50039495.html
    tack :)

    kanske är så att jag måste ha den i baksätet ist... ska pröva där :)
  • DeZemBer
    Finesse skrev 2010-10-15 07:59:29 följande:
    Varför har du trott det? Enligt monteringsanvisningarna så SKA stolen hänga över kanten.. en bit iaf..

    fast har man den i framsätet som jag har, så kan man inte ställa den utanför kanten, när man drar åt banden så åker den ner mot ryggstödet. och det sa ingen i butiken som monterade den om, tycker jag var konstigt....


    tur att familjeliv finns ;)

Svar på tråden Hur montera Britax Hi-Way?