• Lyckligajag78

    Cambridge- inte bara för att gå ner i vikt? Några som lyckats, (jag väger 71 kg)?

    Hej, 
    Jag har ganska länge varit helt besatt av sötsaker. Ja, börjar jag äta så är det kört. När jag var gravid med Ebba gick jag upp från 70-92 kg som tog några månader att komma ner till igen.
    Nu vägen jag 71 kg till min a 1,68 m.

    Mitt stora problem är mitt godis/sötsug/kaksug som verkar bli större ju mer jag äter. Har försökt HUR många gånger som helst att dra in på godis, suck... Verkar som om total avhållssamhet är det enda som hjälper för mig, därför Cambridge..
    En annan sak är att jag har hört att man kan få bättre hy, jag kan få mycket finnar och äter man bara Cambridge så får man ju inte i sig några konserveringsmedel osv. Huden blir liksom blomstrande läste jag någonstans. Sant?
    En tredje sak är att jag är URDÅLIG på att dricka. Nu måste jag lära mig det från början då jag måste dricka 3 liter om dagen.  

    Om jag sedan kan gå ner i vikt är det en klar bonus. Jag känner att det är jobbigare att ha ångest varje dag för att man äter massa skit än att jag som gör nu verkligen rensar kroppen, för det är ju det jag gör. Jag är inne på min andra dag och är inte alls hungrig nu på kvällen, jag känner mig bara lättad att ta itu med det här. 

    Har testat allt som finns, viktväktarna, viktklubb osv men jag klarar tydligen inte av några av dessa.

    Har ni några åsikter, tips eller känner att ni är i samma situation. Intressant! Dela gärna med er så kan vi styrka varandra Glad Vänliga hälsningar Anna

  • Svar på tråden Cambridge- inte bara för att gå ner i vikt? Några som lyckats, (jag väger 71 kg)?
  • jessamy

    Jag har ätit cambridge för att gå ner i vikt. Gick upp i vikt för några år sen när jag bytte från ppiller till minipiller. Så helt klart hormonbiverkan
    Åt cambridge i 11 veckor. Mådde toppen. Drack 3 liter vatten per dag och ca 1 liter te förutom sopporna.

    Sockersuget försvann TOTALT! tyckte jag. Första veckan är svårast.

  • Ekorrfamiljen
    Guldlock74 skrev 2010-11-07 13:44:38 följande:
    Har du funderat på LCHF? Är det just sötsuget du vill åt är LCHF görbra. Man äter gott, är mätt och nöjd och går ner i vikt.

    kolla in vår tråd: www.familjeliv.se/Forum-11-258/m51143701.html 
    *instämmer*

    Pulver känns inte riktigt som lösningen på lång sikt, men fungerar det för dig ts, så lycka till iaf.
    Gud hjälper den som hjälper sig själv.. Inte f*n blev jag med barn för det!
  • Jessilicious

    Eftersom diverse dieter faktiskt är ganska dyra så kan jag rekommendera att äta något litet var tredje timme. Du kan ävrn äta nått sött. Jag har gått ner från 85 till 68. Det går inte lika fort som att gå ner med cambridge men det funkar. Hoppas du finner det sättet som fungerar för dig.


  • Lyckligajag78

    Tack så mycket för era råd, jag tyckte speciellt råden om LCHF var intressanta. Kanske något som jag ska testa när jag är klar med det här? Äta var tredje timme tyckte jag också var klokt. 

    Några andra som har erfarenheter? 

  • Jozzan79

    Jag gick ner mina sista gravidkilon (ca 10 kg) tack vare Cambridge för 2 år sen... Ska sätta igång igen, väger på tok för mycket nu igen :(

Svar på tråden Cambridge- inte bara för att gå ner i vikt? Några som lyckats, (jag väger 71 kg)?