• elvira02

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    För oss hände samma sak i våras, vi fick avbryta då endast en äggblåsa bildades med högsta dosen Gonalf. Vi fick en dotter för ett år sedan, då hade jag Gonalf 375. I våras mättes mitt AMH, uruselt, 0,1. Jag hade förhöjt FSH värde redan 2007.

    Vi ska nu få göra ett nytt sista försök, och jag är sjukt nervös och stressad att det ska bli samma resultat som i våras. Nu har kilniken föreslagit Menopur 450, jag har haft det tidigare men inte fått något bra resultat. Jag har själv föreslagit en blandning av Gonalf och Menopur då jag har läst om att det förekommer, men jag vet ju inte vad som är bäst. Kliniken säger att jag får göra som jag vill...

    Usch vad svårt att veta hur jag ska göra! Jag börjar med sprutorna imorgon så innan dess måste jag bestämma mig.

    Jag har en kompis som har nästan lika dåligt AMH värde som jag, 0,2, hon blev gravid på första IVF försöket och väntar en pojke i februari!

  • elvira02

    Då följs vi åt Anemon, vilken medicin har du? Jag ska  bestämma mig hur jag ska göra idag, bara menopur eller menopur+gonalf. Usch vad svårt! Jag har haft menopur en gång förut och fick då sämre resultat än de gånger jag har haft gonal f. Det kan ju vara en tillfällighet men det känns inte helt bra psykologiskt att köra med det igen. Kliniken tycker endast menopur men jag får göra som jag vill.

    Min kompis som jag betättade om fick Fostimon, jag har frågat efter det med det är ingenting min klinik håller på med fick jag till svar.

    Jag ska hämta medicinerna i em så måste bestämma mig till dess!

  • elvira02
    Anemon skrev 2010-11-13 12:12:15 följande:
    Elviar02, vad bestämde du dig för? Jag är i gång och kör Menopur med maxdos 450. 3:e sprutan ikväll.....
    Jag har också hört om Fostimon men inte frågat själv efter det eftersom det har varit ok resultat med Menopur.

    pp08 håller tummarna för ruvningen!!
    Jag bestämde mig för att ta 300 Gonalf och 150 Menopur enligt mitt eget förslag. Var på ultraljud i torsdags och såg 7 (!) foliklar, dock i varierande sotrlek 6-19 mm. Jag har nyss tagit äl sprutan, äp på torsdag. Nervös!

    Vår förra ivf fick som sagt avbrytas då det endast bildades 1 äggblåsa och vi avråddes från flera försök. Även om vi har lång väg kvar och det kan gå hur som helst tycker jag att de är lite väl snabba i sina bedömningar!

    Lycka till med et!
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH