• Anonym (Kaffedraken)

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Jessa01 skrev 2017-09-07 20:00:45 följande:

    Spännande Nube. Vi kanske plockar på samma dag :)

    Igår var jag på Vul ooch hade två stora och en mellanstor blåsa på höger, Läkaren kunde inte se vänster äggstock för hon såg typ bara en stor endometrioshärd. Vilket ju är lite intressant när INGEN gyn jag träffat de senaste åren tycker att det är värt att utreda om jag har det...

    Vul två på måndag- hoppas på bra storlek då!


    Ah spännande om du också har äggplock på tisdag! Jag ska inte ha någon mer vul utan ska direkt till äggplocket. Har du också låg amh? Vad konstigt att ingen har gjort utredning om endometrios, för det kan påverka ju fertiliteten. Vilka hormoner använder du? Jag hade elonva först och nu menopur, ägglossningssprutan tar jag på söndag. Vilka storlekar vad dina blåsor? Min största var redan 24 mm så den kommer nog att försvinna innan tisdag.. fattar inte att de växer så olika takt :|
  • Anonym (Kaffedraken)
    smurf11 skrev 2017-09-11 08:17:24 följande:

    Jag undrar, är det ingen risk att när den största släpper, släpper inte de andra också då?

    Jag hoppas verkligen allt går bra för dig nu. Det är så roligt när man hör talas om framgångar, så vi alla orkar fortsätta kämpa! 

    Jag ska nog själv starta med en ny stimulering.


    Hm jag vet faktiskt inte men läkaren sa ingenting om det utan tyckte att vi ka fokusera på de mindre. Men jag hoppas inte att alla släpper! Men idag har jag känningar i äggstockarna så nåt händer där, imorgon får vi veta vad... känns nervöst, hoppas iaf få ut några bra ägg.

    Ska du köra lång eller kort protokoll? Hur många gånger har du försökt?

    Håller med dig, vi behöver lite framgångshistorier för att tro att det kan gå! Lycka till :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    Sjuttiosjuan skrev 2017-09-11 10:12:48 följande:

    Kul att du är igång igen! Hoppas på glada nyheter från dig snart:)

    Äggen släpper ju inte eftersom du tar Orgalutran men däremot så kommer den stora äggblåsan troligtvis vara övermogen,det var nog så han menade. Kommer gå finfint det där!

    Själv åker jag till Ava Peter om 2 veckor för ÄD. Första UL idag så hoppas kroppen samarbetar nu bara.

    Lycka till imorgon!!


    Tack så mycket! Och lycka till dig med, jättespännande med äl! Du får berätta allt sedan :) Gick det bra att välja donator? Är personalen trevlig där på Ava?

    Jag har använt synarela som "broms" medicin så jag antar också att äggen inte släpper, inte alla iaf. Men imorgon får vi veta! Har inte jättestora förväntningar men visst hoppas man!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Nu har jag kommit hem från äggplocket, tre ägg blev denna gång. Inte så många men ett mer är förra gången så jag är rätt nöjd ändå. På fredag är det insättning om allt går som det ska. Jag ringen kliniken imorgon för att höra om befruktningen.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Cathy skrev 2017-09-12 11:59:34 följande:

    Åh, här är det aktivitet! Skoj!!

    Sjuttiosjuan; såg att du går på AVAPeter? Är nyfiken på dem, vill du berätta lite hur processen gått till? Åker du dit bara för återföring? Med flyg?

    Nube; håller tummarna hårt för dina plockade ägg.

    Ego; Jag kör med acetyl-l-carnitin nu i hopp om att ett guldägg ska dyka upp. Funderar på en till ivf innan årsksiftet. Och därefter ÄD? Kanske...


    Sjuttiosjuan skrev 2017-09-12 14:20:46 följande:

    3 ägg är bra skörd för oss med lågt amh! Hoppas alla tre men minst ett ser fint ut på fredag! Häller tummarna!


    Tack så mycket tjejer! :) Ja, man får vara nöjd bara man får ut några ägg med lågt amh. Nu hoppas bara att resten går bra också!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Frazze skrev 2017-09-12 14:42:22 följande:

    Då håller vi tummarna för att dessa tre ägg är platinum, guld och silver då Nu sån ska det bli bebis av det!


    Tack! Jag hoppas att alla är guld haha ;)
  • Anonym (Kaffedraken)
    jamka skrev 2017-09-12 18:53:42 följande:

    Idag fick jag veta att mitt amh ligger på 0,3. Det är ju mycket lågt eller? Detta plus att jag har fått mf över 3 gånger gör att vi kanske får göra bara ett försök. Imorgon ska vi ringa och kolla om det är möjligt med 3-pack.


    Hej Jamka, vi "träffas" här också. Vad tråkigt att du fick veta om ditt amh värde 0.3 är tyvärr ganska lågt. Jag har själv 0.4 och har också haft ett missfall. Men jag blev gravid sist och hade bra ägggkvalité, så det ät inte omöjligt och flera här inne med lågt amh har lyckats bli gravida. Vilken klinik har du valt?
  • Anonym (Kaffedraken)
    jamka skrev 2017-09-12 19:10:25 följande:

    Calenderska i Göteborg. Och du?


    I Stockholm. Hoppas du får bta hjälp där!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej tjejer, imorgon ska jag och sambon tillbaka till kliniken för återföring. Fick höra igår att två av tre äggen såg fina ut så jag hoppas att de gör det även imorgon! Är väldig tacksam om jag kan bli ruvare igen. Men jag har en fundering.. jag blödde lite efter äggplocket i tisdags och igår kväll kom det ut lite gammal blod. Idag började jag med lutinus och det är lite rött/beige i pinnen efteråt. Undrar om detta kan påverka återföringen och embryot? Sist blödde jag ingenting efteråt och jag vill inte riskera nåt. Det är alltså ingen större blödning, men ibland lite gammalt blod när jag torkar mig. Är det någon som vet?

  • Anonym (Kaffedraken)
    Jessa01 skrev 2017-09-14 20:31:17 följande:

    Vilket bra resultat! Nu håller vi tummarna hela vägen!

    I måndags hade jag fem äggblåsor och plock imorgon. Nervöst! :/


    Åh vad spännande, fem blåsor är jättebra! Önskar dig all lycka till, berätta imorgon hur det gick :)
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH