• Nube

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Sjuttiosjuan skrev 2017-09-25 20:19:06 följande:

    Nä, blir inget kortison för mig.

    21 ägg plockades och 10 fanns kvar på dag 3. Hon trodde 5-6 imorgon.

    Håll tummarna:)


    Låter lovande! Jag håller tummarna :) Vet du redan när får du testa sen?

    Jag är på ruvardag 10 idag och testdag nästa tisdag.. men vet inte om jag lyckas hålla mig tills dess. Vad kul om vi blir gravida samtidigt :)
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-09-25 20:28:29 följande:

    Åh, hoppas det går vägen för er!!!

    Jag ska ta blodprov 6/10 men kommer troligtvis testa innan dess:)


    Hihi förstår dig ;) Då testar vi nästan samtidigt då min testdag är den 3 okt. Tack och hoppas detsamma för dig :)
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-09-28 17:46:43 följande:

    Hur går det för dig? Bra hoppas jag!!

    Kram


    Det går bra tack, är på ruvardag 13 idag och ingen mens har jag fått. Har varit tröttare än vanligt och lite illamående ibland men det kan vara lutinus också. Ibland känns det också som att mensen ska börja. Får se om jag testar imorgon, om jag vågar!

    Hur mår du? Antar att du också ruvar nu? :) Hoppas allt gick bra! Sa de någonting om att flyga nu när du ruvar?
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-09-28 18:46:24 följande:

    Låter mycket lovande!! Duktig du är som inte testat än:) Jo, fick en blastocyst i tisdags. Känns ju givetvis inget än, det är för tidigt:) Lycka till om du testar, borde ju visa riktigt nu?

    Flyga är ju inga problem men det fanns massa andra saker jag inte fick göra:(


    Grattis, vilken fin grej! Håller tummarna att du får ett fint plus snart! Vad är det för saker som du inte får göra?
  • Nube

    Godmorgon! Igår kväll fick jag en liten brun flytning i lutinus och kunde ana lite rosa på pappret när jag gick på toa. Så jag var tvungen att testa idag och det kom två streck! Teststrecket är dock inte lika stark som kontrollstrecket men det är ändå rött och helt synligt och tydligt. Är nu bara så orolig att det blir missfall eller är kemisk graviditet pga gårkvällens rosa.. usch! Det trycker i magen men gör inte ont. Antar att jag bara kan vänta och se hur det utvecklas...

  • Nube
    Jessa01 skrev 2017-09-29 08:24:40 följande:

    Grattis! Härligt att det tog sig nu hoppas vi att det håller i sig också!!! 


    Tack så mycket! Ja, det hoppas jag med men jag blev så orolig på grund av flytningen igår. Men det är bara att vänta, som vanligt..
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-09-29 08:33:03 följande:

    Men åhhh! Glada nyheter!!!!

    Kram


    Ja absolut, känner mig väldig tacksam att jag plussade igen men det är ju ingen garanti att allt kommer gå bra. Men jag hoppas det!

    Hoppas att du få ett plus snart också :)
  • Nube
    Frazze skrev 2017-09-29 08:55:51 följande:

    Åh GRATTIS! Jag hade blödningar on and off med min son oxå. Lutinusen gör sitt så slemhinnorna kan vara ömtåliga och det kan skava så att det blöder lite. Jag fick en rätt så stor blödning, men det var bara överbliven slemhinna som kom ut påstod min gyn. Håller tummarna nu att allt går vägen. Kram


    Tack så mycket!! Ja, många verkar ha haft flytningar men man blir livrädd ändå. Jag testar på nytt på tisdag när jag har min officiella TD, hoppas att allt går bra tills dess. Vilken tur att det gick bra för dig trots flytningar. Kram
  • Nube
    Frazze skrev 2017-09-29 11:09:43 följande:

    Ja visst blir man! Det enda råd jag kan ge dig är att fortsätta med progesteron och sen ta stark dos c-vitamin 1000mg ett tag. Det rådet fick jag när jag körde äd så det borde ju gälla ivf oxå.

    Själv är jag inne i en deppig period. Det är mycket som händer här. Jag har insett att jag faktiskt är i klimakteriet och att det inte kommer att bli något mer barn naturlig väg. Det är väl ok på så sätt, men just att inte ens vara 40 år och vara over the hill redan. Sen så börjar jag jobba nästa vecka vilket är positivt, men då måste jag lämna min lille kille som jag spenderat 24 timmar om dygnet med det senaste året. Känns helt fruktansvärt att inte ha kontrollen över honom mer. Har beställt grejer för närmare 5000kr som jag nu kommer att fortsätta med i 1 år tills det är dags för äd i Riga. Hoppas då att jag ska vara piggare i kroppen och må bra så att jag kan bli gravid igen Men att behöva vänta 1 år känns tungt! Men men! Nu är det nya jobbet som får gälla först. Depp depp depp! Jag vill vara gravid!


    Tack för tipset! Hoppas att du mår bättre idag, det är otroligt påfrestande detta och hoppas du är gravid snart efter äd :)
  • Nube

    Officiell testdag idag och testet visade ett starkt plus imorse. Känner mig så tacksam men ödmjuk och nervös. Är oroligt för ofostrig graviditet igen eller missfall, ja allt egentligen! Men brösten känns större nu och ömma, har varit extra trött de senaste dagarna, blir lätt andfådd, har haft metalsmak i munnen ibland och lite illamående ibland. Så lite symptom finns ju, men ändå. Hoppas bara att allt går bra nu och att vi får en liten junibebis nästa år.

    Lycka till alla! :)

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH