• Äldre 26 Mar 11:02
    1027955 visningar
    10308 svar
    10308
    1027955

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    emhu skrev 2017-03-23 21:44:43 följande:

    Vi kör på kort protokoll och kommer nog starta med Menopur runt den 1:e April. Igår var vi på genomgång och sprutlektion :)

    Tyvärr ingen erfarenhet av Elonva. Vad gör den sprutan?


    Elonva är typ likande som menopur fast starkare (om jag förstått det rätt) och långtidsverkande så man behöver bara ta en spruta som verkar 7 dagar, därefter vul och sedan troligen menopur också.

    Lycka till nu :) :)
  • Äldre 26 Mar 11:04
    Hannah8401 skrev 2017-03-24 07:03:25 följande:

    Nube, nej jag har endast behövt äta pergotime ett par gånger för att få ägglossning med de två första. Denna tredje vet jag inte hur den blev till....:) jag fick dessutom ta om mitt amh strax före jag blev gravid och då var det högt och visar att jag är superfertil. Tog väl amh 3-4 ggr innan ettan och det visade jättelångt alla gånger.

    Tror inte alltid det där värdet är så pålitligt...


    Vad fint att du har lyckats på egen hand! Grattis :)
  • Äldre 28 Mar 18:20
    Sjuttiosjuan skrev 2017-03-27 10:17:25 följande:

    Tack! Ja, privat klinik och landstinget är som natt och dag. Jag går på en klinik som heter IvfStockholm och ligger i Hammarby sjöstad. Väldigt trevlig och kompetent personal som individanpassar behandlingen och är villiga att testa lite högre doser även om det kanske inte funkar på alla. Det var väldigt viktigt på Uppsala att vänta en mens emellan men här tyckte dom att det kunde vara värt att prova ett kort protokoll direkt på ett långt och det gav ju verkligen resultat! Höll på att svimma när dom sa att dom hittat 5 ägg utav 6 blåsor,är ju 5 gånger fler än vi haft våra tidigare 3 försök.

    Så fråga din läkare om du kan få testa det om nu inte det första försöket går vägen förstås:)

    För oss har långa inte gett fler ägg än korta men det verkar ju vara väldigt individuellt!

    TD 6/4 för oss men jag har alltid fått rosa flytningar rd 11 och mensen har kommit rd 12 dvs exakt en vecka efter ÄP:( Så om en vecka vet vi!!

    Kram


    Tack för svaret! Ja, vilket fint resultat ni fick. Var verkligen värd att prova och vilken tur att läkarna där är öppna för försök. Enligt min läkare är kort protokoll inte alls aktuell för mig men jag ska fråga honom om vi inte lyckas nu. Sedan byter vi nog också till privat klinik.

    Då ska jag tänka på dig den 6e april :) Hoppas det går bra för dig! Skulle ge mig också hopp!
  • Äldre 30 Mar 09:46
    Frazze skrev 2017-03-28 18:44:13 följande:

    Hej på dig! Jag hade ett amh på under 0.2 och fick ändå göra korta protokollet de 2 första ivf försöken. Jag blev ju gravid på första men hon dog i magen i v 24 tyvärr. Den gången fick mina utdömda äggstockar fram 4 el 5 ägg andra gången 3 ägg. Detta var på Menopur 450 IE och jag fick börja dag 1 på mensen. Den sista gången så körde jag långa protokollet med synarela och så skulle jag fått gonal-f men valde istället Menopur och då fick jag ut 7 st ägg men det var bara 2 st varje gång som tog sig ändå. Ingen mer graviditet på de två sista försöken. Jag tror att det inte tog sig för att min slemhinna var "för gammal" jag tror att min slemhinna är som bäst när den är precis som vid ägglossningen i en normal cykel. Önskar dig all lycka! Kram


    Tack så mycket Frazze och tack för informationen! Det gäller nog att orka försöka några gånget och prova olika kombinationer av hormoner. Lycka till med din graviditet nu!

    Hur går det för alla andra?
  • Äldre 25 Apr 21:19

    Hej tjejer, hur mår ni?

    En liten uppdatering från mig. Jag hade äggplock igår, var så nöjd eftersom vid vul förra veckan hade jag sex blåsor och vi kunde äntligen gå vidare i behandlingen. Igår hade jag sju blåsor men fick bara ut två ägg. Blodprovet visade att jag inte hade reagerat på ägglossningssprutan som jag borde och hcg nivån var för låg. Därför hade äggen inte mognat tillräckligt och lossnat. Tråkigt så klart, men jag var ändå glad att jag utvecklade sju blåsor med mitt amh värde! Var helt övertygad om att de två äggen inte heller var mogna men idag fick jag beskedet att ett har blivit befruktat och det får jag tillbaka på torsdag. Vilken lättnad! Så här nära har jag aldrig varit.. hoppas nu bara att ägget delar sig som det ska och sedan fäster. Så många känslor verkligen, men just nu ska jag försöka njuta. Hoppas ni andra mår bra också!

  • Äldre 26 Apr 07:22
    Sjuttiosjuan skrev 2017-04-25 23:24:09 följande:

    Håller alla tummar!

    Ska på vul imorgon för att dra igång på nästa mens. Fick ju 5 ägg sist och 2 tillbaka vilket också var super eftersom vi bara fått ut ett ägg de senaste 3 försöken.

    Hoppas du får guldägget på torsdag!


    Tack så mycket! Jag är i samma situation som du tidigare med endast ett ägg men det är bättre än inga.. håller tummarna för dig med! :)
  • Äldre 26 Apr 19:32
    Frazze skrev 2017-04-26 08:28:26 följande:

    Lycka till båda två! Själv så gick det inget bra tyvärr. De hittade aldrig något hjärtslag när vi var på vul så nu väntar jag på att det förhoppningsvis ska komma ut av sig självt så att jag slipper in på skrapning. Men vi fortsätter att kämpa på ändå. Bättre lycka nästa gång


    Vad hemskt! Ledsen för er skull. Hur ska ni gå vidare nu? Starta behandling på en gång eller?
  • Äldre 26 Apr 19:33
    emhu skrev 2017-04-26 17:54:43 följande:

    Åh Frazze, ni som kämpat så :( beklagar! Själv blev jag gravid med mitt otroligt låga amh på mindre än 0,05 gravid innan vi hann påbörja vår ivf-behandling. Tyvärr slutade det i ett missfall i helgen men jag ser det ändå som positivt att jag kunde bli gravid!


    Så tråkigt att det blev missfall, du gav mig hopp att det kan gå! Men då vet du iaf att du kan bli gravid, det är ju jättepositivt! Ska ni börja med ivf nu?
  • Äldre 26 Apr 19:34
    Jessa01 skrev 2017-04-26 18:14:55 följande:

    Tack! Jag förbereder mig mentalt just nu på att de ägglossningssprutan om 45 min :O


    Jaa lycka till på fredag! :)
  • Äldre 27 Apr 11:28
    caaam skrev 2017-04-27 10:25:12 följande:

    Hej! Helt ny här och följer tråden.

    Fick mitt AMH igår och det var väldigt lågt. Ska i alla fall testa en provstimulering nu annars måste det bli äggdonation.

    Någon som blivit gravid trots lågt AMH?


    Hej Caam, välkommen hit även om det är tråkigt att du hamnat här.. Jag har läst igenom hela trådet och det är flera som blivit gravida trots låg amh, så det är inte omöjligt! Det är absolut värd att testa med provstimulering. Jag ska snart åka till sjukhuset för att hämta tillbaka mitt ägg, har amh 0.4.. När ska du börja med ivf?
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH