• Äldre 27 Apr 11:30
    1027971 visningar
    10308 svar
    10308
    1027971

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    emhu skrev 2017-04-26 19:57:24 följande:

    Ja, det känns väldigt bra att veta att det funkar! Vi ska vänta på att missfallet blöder ut ordentligt och sedan ta ett möte med ivf-kliniken igen om typ 3 veckor så får vi se hur vi går vidare. Jag gör ju gärna ett försök innan sommaren men hade också varit lite skönt att ha tid att vila upp sig ordentligt i sommar och köra i höst istället. Vi flyttar dessutom i början på juni och deg känns lite tungt att både göra en behandling och fixa flytt...vi får se :) hur skulle ni gjort? Tänker också att har jag blivit gravid på naturlig väg en gång så kan det ske igen och sommaren kanske är en perfekt tid att ge kroppen en naturlig chans till.


    Det kanske är värd att vänta och börja efter sommaren, låta kroppen vila efter missfallet. Men jag förstår att du vill komma igång inna sommaren, kanske kliniken har en åsikt vad är bäst så prata med dem. Hoppas det går bra! :)
  • Äldre 27 Apr 20:18
    caaam skrev 2017-04-27 12:07:54 följande:

    Antagligen innan sommaren, väntar bara på sambons resultat. Var har ni gjort IVF? Vi blev gravida i höstas men fick missfall och efter det har allt bara strulat och när jag fick mitt AMH så insåg vi att även IVF kommer bli svårt.


    Vi gör IVF på ett akademisk sjukhus. Det positiva är ju att du har blivit gravid så det går säkert bra med IVF!
  • Äldre 27 Apr 20:22
    larssonc skrev 2017-04-27 15:06:42 följande:

    Idag är en sån dag när allt känns så där ledsamt och hopplöst.

    Vi kommer inte få genomgå ivf eller äd på grund av min tidigare stroke. Varken neurologen eller läkarna tror att jag klarar av behandlingen. Ingen idé att försöka med andra kliniker, står i min journal att min neurolog avråder så ingen läkare går nog inte emot det och jag vågar nog inte heller.

    Min läkare sa att vi får försöka själva. Kände hur hoppet bara försvann. Bli gravid på naturlig väg? Jo tack, lär aldrig hända och hjälp kan vi inte få så här lär inte bli några barn gjorda. Gnällde till min läkare över mina mellanblödningar och sa att jag lär aldrig få en slemhinna tjock nog för ett ägg.. fick lutinus utskrivet. Tog det för första gången denna cykel och idag kom mensen och den allt för bekanta hopplösa känslan. Saknar helt hopp på att vi kommer bli gravida. Känns meningslöst att ta lutinus när jag inte vet om det finns ett befruktat ägg. Känns som vi famlar i mörkret, hoppas lite bara för att falla brutalt varje gång mensen kommer :( jag hatar detta. Jag hatar verkligen denna kamp. Den förstör allt, precis allt. Tar bort all glädje. Hör jag någon säga en gång till "ja men ni kan väl adoptera" kommer jag nog vråla rakt ut. Som om det skulle ta bort all smärta och längtan efter ett eget barn? Få vara gravid.

    Ber om ursäkt för ett så deprimerande inlägg. Allt känns bara så utdömt. Speciellt när man bara hör "ja med ditt amh ska du inte förvänta dig för mycket".. livet är så orättvist


    Vet inte riktigt vad jag kan säga förutom att jag ät väldigt ledsen för dig skull! Har du möjlighet att prata med någon? Det är ju en kris i livet och då kan man behöva lite extra hjälp och någon som inte pratar om adoption eller amh etc. Skickar många kramar!
  • Äldre 27 Apr 20:28

    Jag önskar alla lycka till här inne!

    Jag fick idag tillbaka ett fint 8-cellig embryo och hörde även att det andra ägget hade blivit befruktat men hade bara 7 celler så de ska vidareodla och se om det överlever till blasto. Vore helt overkligt om vi skulle få ett embryo till frysen! Men nu är jag ruvare, testdag om ett par veckor ungefär. Hoppas!

  • Äldre 28 Apr 09:53
    Sjuttiosjuan skrev 2017-04-27 22:24:06 följande:

    Grymt!

    Nåt till frysen känns ju som nåt helt overkligt bra. Heja heja!!!


    Eller hur! Tack så mycket :)
  • Äldre 28 Apr 22:05
    Jessa01 skrev 2017-04-28 11:40:36 följande:

    Det hade banne mig utvecklats sex folliklar som gav sex ägg :O

    Hur osannolikt är inte detta!? Är nog lite i chock...


    Wow grattis! Jag förstår att du är i chock :) När ska du få ägget tillbaka?
  • Äldre 1 May 22:20
    Jessa01 skrev 2017-05-01 19:17:11 följande:

    Ett fint embryo fick vi tillbaka idag! Så nu hoppas vi att det är riktigt mysigt i livmodern så ärtan vill stanna :)


    Lycka till! När ska du testa? Själv har jag testdag om två veckor, känns jättelång tid. Känner inget speciellt, är på ruvardag 4 idag. Känslorna går upp och ner...
  • Äldre 2 May 12:11

    Vi fick tyvärr inget till frysen :/ Börjar tänka att om inte det andra överlevt så kommer kanske ägget som jag fick tillbaka inte heller överleva. Vad har ni andra haft för symptom efter återföringen? Är på dag 5 idag och tänket att nåt borde jag ju känna, eller?

  • Äldre 2 May 16:29
    klonk skrev 2017-05-02 13:06:33 följande:

    Jag blev gravid på mitt enda ägg (det delade dessutom på sig långsamt) så hade bara 2 celler när jag fick tillbaka det. Inget till frysen. Började känna av brösten efter någon vecka, trodde då att det berodde på lutinusen. Svårt att veta vad som är vad med alla hormoner. Lycka till!


    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-02 15:50:55 följande:

    Ruva är absolut det värsta som finns.. försök att inte analysera så mkt men jag vet att det är omöjligt..

    Jag börjar med sprutorna imorgon igen, blir fjärde försöket nu. Ganska tröttsamt:(

    Dag 5 vet knappt kroppen att den är gravid så inte konstigt att du inte känner nåt:)

    Kram


    Tack snälla för era ord! Det här var svårare än jag hade tänkt.. kände mig hoppfull efter återföringen men nu känns att det finns inget hopp. Men det är nog för tidigt att känna nåt.. blääh

    Grattis till graviditeten klonk! Kul att lyckades med ett ägg!

    Sjuttiosjuan, jag kan tänka mig att det känns tröttsamt att börja om igen. Som tur fick du flera ägg förra gången så det kanske går bra nu också - och förhoppningsvis leder till graviditet! :)

    Kram tillbaka
  • Äldre 4 May 11:01
    Jessa01 skrev 2017-05-03 19:01:17 följande:

    17 maj är testdag, sååå långt borta! Kanske testar vi samtidigt? :)


    Min testdag är den 15 maj men tänkte kanske testa redan den 14 så slipper jag gå till jobbet och vara ledsen om det blir negativt. Spännande att vi ruvar samtidigt! Känner du någonting? Jag gör inte det, har ont i brösten och känner mild "mensvärk" ibland, speciellt när jag sitter eller ligger ner. Men tror det beror på lutinus. Vill verkligen hoppas men det är svårt! Hoppas ni får många till frysen! :)
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH