• Nube

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Jessa01 skrev 2017-05-13 08:12:37 följande:

    Mensen kom inatt

    Det känns så mörkt nu. Då blir det till att kolla på andra alternativ om vi inte bara ska "nöja oss" med det underverk vi faktiskt redan har.


    Vad tråkigt att höra! Jag förstår att det känns mörkt och hemskt. Ta den tiden du behöver innan du/ni bestämmer er hur ni vill göra. Under tiden njut av er underverk! :) Kram
  • Nube

    Mitt lilla, och enda ägg, gav mig idag resultatet Gravid 2-3. Helt otroligt, är i chock och glad förstås. Men kommer nog behöva lite tid att förstå detta, kommer jag få ett barn med mina egna gener? Jag hade på något sätt redan tänkt att det inte var möjligt med mitt amh värde. Mycket kan så klart hända, men jag hoppas att bebyn vill stanna kvar. Jag ska försöka att inte oroa mig för mycket. Vi lyckades med första riktiga försöket efter att vi var tvungna att avbryta i januari. Och med ett enda ägg. Antar att det är en framgångshistoria trots låg amh. Så ge inte upp, det är möjligt!

  • Nube
    emhu skrev 2017-05-14 09:55:10 följande:

    Åh, grattis!!!!! Håller alla tummar och tår för att pyret vill stanna kvar! En solskenshistoria av rang!


    Tack så mycket :) Ja hoppas att allt går bra nu. Ultraljud om några veckor, ska ringa kliniken imorgon och meddela resultat.
  • Nube
    klonk skrev 2017-05-14 14:44:22 följande:

    Grattis! Vad roligt, du ser, det går med bara ett ägg! 


    Tack så mycket! Ja, det var verkligen guldägget :)
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-14 16:42:44 följande:

    Men det är ju HELT fantastiskt!!!!!


    Jag vet! Känns fortfarande overkligt.. Nu håller jag tummarna för att du får samma resultat nästa gång :)
  • Nube
    zasu skrev 2017-05-14 21:01:10 följande:

    Gratulerar!! Nu får vi hålla tummarna för oss båda.

    Får jag fråga hur gammal är du?


    Tack! Jag fyllde precis 33 år. Hur går det för dig?
  • Nube
    Frazze skrev 2017-05-14 22:35:20 följande:

    Jag beklagar verkligen Jessa01, men vad du än gör så ge inte upp. Vi har ett mirakel och tänker fortsätta kämpa för ett till. Vi får hoppas på det bästa!

    Grattis Nube! Helt fantastiskt att det där enda lilla ägget verkligen ville. Ibland så har man bara turen på sin sida! Nu så hoppas vi på att det gottar in sig i magen och inte kommer ut förrän om 9 månader ge och ta några veckor Härligt!

    Kämpa på alla! Det gör jag så gott det går! Trycker i mig alla piller under solen som sägs vara bra för äggkvalité etc! Det var då attans om det inte skulle fungera. Kram på er!


    Tack Frazze! Jag är otroligt tacksam ödmjuk över att vi lyckades, hoppas bara att allt går bra i fortsättningen också. Om ca 3 veckor ska jag på första ultraljud och då förhoppningsvis kan lyssna på ett litet hjärta <3

    Önskar dig också all lycka till!
  • Nube
    Frazze skrev 2017-05-15 10:35:59 följande:

    Nja lyssna på ett hjärta gör man inte förrän efter rutinultraljudet i v 18-20. Men ni kan förhoppningsvis se den där lilla pricken som är kanske lika stor som ett vallmofrö picka! Det är det mest magiska man sett, jag lovar <3 Tills man ser nästa ultraljud och sen tills man får se sitt mirakel första gången. Åh vilken lycka!

    Kram


    Ja, känns underbart! Fast jag har läst att vid IVF gör man det första ultraljudet mellan v 6-8 och då är det möjligt att höra hjärtat då det börjar slå vid v 7 ungefär. Vid "vanlig" graviditet görs första ultraljudet senare. Jag har idag bokat tiden för ultraljud och hoppas höra hjärtat då om allt är bra. Väldigt spännande! Kram
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-11 13:07:12 följande:

    5 blåsor på VUL, 4 i bra stl och 1 lite mindre som hon trodde kunna växa till sig. Känns ok för att vara mig, hoppas bara det finns ägg i dom. Vi sprutar 2 dagar extra denna gång och hoppas på fler mogna ägg denna gång. Äggplock på onsdag!


    Stor lycka till idag!! Kram
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-17 11:07:40 följande:

    Nu är vi klara! Vilken pärs!! Jag har aldrig blivit speciellt påverkad vid ÄP och har i princip åkt direkt till jobbet, men så blev det inte idag. Dom råkade sticka mig så att det blev en blödning och ett tag såg det ut som om det skulle behöva sys, men han tryckte med något så blödningen avstannade så det slapp vi. Men den smärtan! Jag blev helt yr, mådde illa och pulsen och syresättningen droppade så det blev syrgas, dropp och mediciner för att få upp puls och blodtryck. Min sambo som är känslig var tvungen att sätta sig på golvet för han höll också på att svimma. Mådde så dåligt, fick ligga därinne typ 45 min innan jag kunde stå upp., fy har aldrig mått så dåligt!

    Men 3 ägg fick dom ut så förhoppningsvis var det värt det..

    Tack för all omtanke och lyckoönskningar!


    Oj stackare! Hur mår du nu? Vad hemskt att det blev så! Tur att det inte var din första äp så att du vet att det inte alltid går till så där. Kan du göra insättningen nu eller måste du vänta pga blödningen?

    Men tre ägg är ändå bra, säkert värt det! Kram
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH