• Mini Angla

    Hur gammalt var barnet när ni hade barnvakt första gången?

    Som rubriken säger... hur gammalt var barnet när ni hade barnvakt första gången?

    Berätta gärna om ni tycker att det var en bra ålder eller om ni skulle göra annorlunda om ni fick chansen.
    Jag är också nyfiken på hur ni valde ut person att sitta barnvakt, så berätta lite om det också om ni vill.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-11-08 11:41
    Och ni som ännu inte haft barnvakt får gärna kryssa i vid vilken ålder ni tror att ni kan tänka er ha barnvakt första gången.
  • Svar på tråden Hur gammalt var barnet när ni hade barnvakt första gången?
  • lillaMallan857

    Vi hade barnvakt några timmar under dagen när lillen var runt 3 månader. Första gången som vi hade barnvakt på kvällen så barnvakten fick ta nattning och halva natten tills vi kom hem var han runt 6 månader.


    Mamma till Wilmer - 080214 - babywilmer.blogg.se
  • Joci

    Dottern var 5 veckor. Framor var då barnvakt i 2 timmar medan vi var o handlade julklappar. Dottern sov när vi åkte och sov fortfarande när vi kom hem


    Är det här jag ska skriva nånting smart?!
  • shitvadjaghatar

    1 månad.
    Farmor var barnvakt, vi bodde även hemma hos henne vid den tidpunkten.
    Vi hade barnvakt för att gå ut på kvällen och fira min 18årsdag.

    Så här i efterhand så ser jag egentligen inget fel på det, men med andra barnet dröjde det mycket längre innan vi hade barnvakt. Minns inte åldern, men 5 månader kanske för att åka och storhandla eller så.

    Jag skulle tex aldrig ha barnvakt vid 1 månades ålder för att fira min 30 års dag.


  • Queen Of Darkness

    Barn 1 var nästan på dagen 18 månader, då passade min syster henne i ett dygn medans jag var inne och födde lillasyster.

    Barn 2 var strax innan 1 år då jag hade körlektion en timma och min nya passade henne.

    Jag räknar inte med den biologiska pappan dom få gångerna han hade henne eftersom jag inte anser pappan som barnvakt. Första gången han hade stora tjejen själv var när hon var 2 år och 2 månader drygt, andra dottern hade han själv första gången när hon var runt 9-10 månader.


    ♥ Amanda, Isabella & MiniMe ♥
  • liams mamma07

    vår son var 10 månader när han sov borta första gången, sov hos mormor då. innan dess hade jag och min man varit på bio en gång, då var han kring sex månader och blev passad av en kompis till oss. tycker det har varit lagom ålder, fungerat jätte bra! när rutiner finns blir det lite lättare för dem som ska passa barnen.

  • Göteborgsbruden

    Hade barnvakt några timmar första gången i sommras, då var dottern 1,5 och sonen 6 mån. Mina föräldrar som passade så vi fick en dag på stan.


    (¯`°?.¸♥ Freja 21/11-2008 ♥ Loke 26/2-2010 ♥¸.?°´¯)
  • Thessla

    Dryga 3 månader, men vi nattade dottern i samband med att farmor och farfar kom så hon sov under de timmar vi var ute och åt och gick på bio. Fungerade jätte bra!


    ~ du är din egen lyckas smed ~
  • mariaheterjag

    Vår son var 5 månader första gången vi hade barnvakt. Anledningen var att vi var på Bröllop. Det var mina föräldrar, alltså sonens mormor & morfar som var barnvakt. Egentligen tyckte jag det var lite tidigt att lämna bort honom hade ingen riktig lust men kände lite pressen då det var ett barnfritt Bröllop. Det gick faktiskt jättebra. Vi umgicks massa med mormor & morfar innan så han skulle känna igen dem och känna sig trygg.

     

  • FinastE2010

    Hade barnvakt för första gången i helgen och sonen är 9 mån om några dagar. Var då borta ca 9 timmar och gick ut o roade mig. Innan har han suttit fastklistrad i mig sen dag 1. Hade gärna haft lite egentid innan men det skulle aldrig ha funkat eftersom han hela tiden innan inte accepterat någon annan än mamma. ;)

  • myran82

    Sonen var 3 veckor när farmor & farfar passade honom ca 1½ timma när vi åkte och handlade. Jag fick inte bära tunga matkassar och det skulle handlas ersättning & blöjor som sambon inte hade någon koll på alls.

Svar på tråden Hur gammalt var barnet när ni hade barnvakt första gången?