• Anonym (Fru)

    tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?

    Jag har länge undrat hur många kvinnor som verkligen njuter av att ge sina män oralsex. Min man frågar mig titt som tätt om inte jag kan ge honom en avsugning. Därför undrar jag hur pass vanligt det är att tjejer gillar det eller om de enbart "ställer upp" för att få slut på tjatet. Statistik tack, så att jag slipper känna mig ensam om att vara en sådan tråkig fru.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-11-11 11:10
    Nåväl, vi lever i ett bra äktenskap, inget snack om saken, sen får det tolkas hur det vill. Sen, fine, min man borde kanske sluta fråga mig med tanke på att jag har sagt nej, och det kanske han gör efter att ha läst era inlägg ;).

    Och visst, jag ställde frågan felaktigt, lätt hänt. Men svara bara på frågan om ni ger er man oralsex eller inte så får jag lite statistik på det, då är jag nöjd. Det var egentligen det jag var ute efter. Alltså, ger ni era män oralsex fast ni inte vill, helt enkelt? (Inte för att få slut på "tjatet").

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?
  • Anonym (Fru)

    Ok, "tjat" var ett fel ordval. Ska tilläggas att vi lever i ett mkt fint förhållande med resekt för varandra, mi man har aldrig någnosin tvingat mig till något. Vi pratade om detta vid frukosten och skrattade och vi tyckte att det kunde vara roligt att få lite statistik på hur det verkligen är. Det är deessutom helt ok att min man skojar eller frågar om att få oralsex, men han skulle aldrig någonsin tvinga mig till något, ever! Han vet om att jag inte vill, men han lever väl på hoppet och därför kommer frågan titt som tätt. Så visst, det kan tolkas som tjat... Men det ha verkligen inget att göra med att vi inte lever irespekt med varandra. Man behöver inte övertolka min fråga.

Svar på tråden tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?