• Anonym (Fru)
    Äldre 11 Nov 08:27
    64330 visningar
    71 svar
    71
    64330

    tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?

    Jag har länge undrat hur många kvinnor som verkligen njuter av att ge sina män oralsex. Min man frågar mig titt som tätt om inte jag kan ge honom en avsugning. Därför undrar jag hur pass vanligt det är att tjejer gillar det eller om de enbart "ställer upp" för att få slut på tjatet. Statistik tack, så att jag slipper känna mig ensam om att vara en sådan tråkig fru.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-11-11 11:10
    Nåväl, vi lever i ett bra äktenskap, inget snack om saken, sen får det tolkas hur det vill. Sen, fine, min man borde kanske sluta fråga mig med tanke på att jag har sagt nej, och det kanske han gör efter att ha läst era inlägg ;).

    Och visst, jag ställde frågan felaktigt, lätt hänt. Men svara bara på frågan om ni ger er man oralsex eller inte så får jag lite statistik på det, då är jag nöjd. Det var egentligen det jag var ute efter. Alltså, ger ni era män oralsex fast ni inte vill, helt enkelt? (Inte för att få slut på "tjatet").

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?
  • Anonym (Jag ger!)
    Äldre 11 Nov 14:36
    #31

    Jag tycker om att ge min man njutning. Det i sin tur ger mig njutning. Att suga av honom, eller på andra sätt göra det skönt för honom, helt osjälviskt är någonting som jag njuter av.

    Han är precis lika osjälvisk, men har högre lust än jag, så det är oftare jag som tillfredställer honom än tvärtom.

  • Anonym (lovel­y)
    Äldre 11 Nov 14:47
    #32

    Det är ju grymt härligt att få suga av min karl, eller bara halvvägs som förspel inför vidare lekar. Gärna att han tar mig i munnen när jag pillar på mig själv.

    Tyvärr är det sämre åt andra hållet, blir kanske nån gång i månaden om jag har tur. Skulle gärna vilja ha mer, men jag vill inte ha något han inte vill ge.

  • Anonym (Kåt tjej)
    Äldre 11 Nov 15:16
    #33

    Jag älskar att suga min man, så jag svarade alt 1. Jag blir otroligt upphetsad av det. Tur för mig att han också älskar när jag gör det på honom. Jag ska föda om ett par månader och tänker då suga av honom så ofta han vill och inte minst för min egen skull eftersom det hjälper mitt underliv att komma igen snabbare.

  • toppze­n
    Äldre 11 Nov 15:19
    #34

    Gör det för att JAG gillar det. Sen skulle han aldrig tjata på mig om ngt sånt.

  • Anonym (ja)
    Äldre 11 Nov 15:22
    #35

    Jag jag tycker om det väldigt mycket och gör det varje gång vi har sex, men han kommer av själva samlaget. När jag har mens suger jag ibland honom till orgasm. Jag blir själv kåt av det och gör det helt självmant, han behöver aldrig be om det.

  • Anonym (Kåt tjej)
    Äldre 11 Nov 15:31
    #36
    Anonym (ja) skrev 2010-11-11 15:22:21 följande:
    Jag jag tycker om det väldigt mycket och gör det varje gång vi har sex, men han kommer av själva samlaget. När jag har mens suger jag ibland honom till orgasm. Jag blir själv kåt av det och gör det helt självmant, han behöver aldrig be om det.
    Ett tips! Ha sex när du har mens nästa gång, jag lovar att orgasmerna blir så mycket starkare då. Det är inte så blodigt som man kan tro.Skrattande
  • Anonym (vill)
    Äldre 11 Nov 16:44
    #37

    Asså, fanns inget bra svar för mig.

    Känner mig oerhört ensam om detta iaf. Min kille VÄGRAR låta mig göra det på honom!! Så fort jag visar att jag vill så drar han sig  undan. Han säger att det är äckligt att jag gör det. Syndig och fult..men han kan slicka mig osv...så dumt men vad gör man? 

  • Äldre 11 Nov 17:07
    #38

    Gillar det och gör det gärna.

  • Anonym
    Äldre 11 Nov 17:09
    #39

    Ja det gör jag. Det gör både honom och mig upphetsad.
    Han har aldrig någonsin frågat/tjatat om att jag ska göra det.

  • Anonym (Z)
    Äldre 11 Nov 18:07
    #40

    Jag älskar verkligen att suga av min man, gärna utan att vi behöver ha sex. När jag lagat mat tex, kommer han ut i köket & ska hämta något, så händer det att han får sig en avsugning innan han får gå vidare... Mmmmm, nu längtar jag ännu mer tills han kommer hem från jobbet!

Svar på tråden tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?