• Anonym (Fru)

    tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?

    Jag har länge undrat hur många kvinnor som verkligen njuter av att ge sina män oralsex. Min man frågar mig titt som tätt om inte jag kan ge honom en avsugning. Därför undrar jag hur pass vanligt det är att tjejer gillar det eller om de enbart "ställer upp" för att få slut på tjatet. Statistik tack, så att jag slipper känna mig ensam om att vara en sådan tråkig fru.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-11-11 11:10
    Nåväl, vi lever i ett bra äktenskap, inget snack om saken, sen får det tolkas hur det vill. Sen, fine, min man borde kanske sluta fråga mig med tanke på att jag har sagt nej, och det kanske han gör efter att ha läst era inlägg ;).

    Och visst, jag ställde frågan felaktigt, lätt hänt. Men svara bara på frågan om ni ger er man oralsex eller inte så får jag lite statistik på det, då är jag nöjd. Det var egentligen det jag var ute efter. Alltså, ger ni era män oralsex fast ni inte vill, helt enkelt? (Inte för att få slut på "tjatet").

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?
  • Anonym (Kåt tjej)
    Anonym (gillade.) skrev 2010-11-15 23:44:51 följande:
    Egentligen älskar jag att suga, har alltid gjort det. Men med min nuvarande kille så har jag svårt för det, och det är för att han "läcker" nåt fruktansvärt mycket.. tycker det smakar skit och vet inte hur jag ska göra. Jag försöker torka bort det med handen samtidigt när det kommer mycket, men det hjälper inte så mycket.

    Tycker det är trist, men det är ju inget han kan hjälpa.. någon som har tips på vad vi kan göra?
    suga med kondom är helt uteslutet.
    Trist! Så var det med min förra kille också. Jag kunde helt enkelt inte suga honom särskilt mycket av den anledningen. Jag brukade ta en massa olivolja som tar bort lite av smaken.

    Det är därför jag håller hårt i min nuvarande goding, han läcker inte ett smack och hans kuk är perfekt och så har han superstånd. Alltid redo...Glad
  • Janice01
    Anonym (nix) skrev 2010-11-15 23:47:09 följande:
    Tänder inte på oralsex för fem öre så här går tjatet inte hem alls
    Men din kille kanske gör det....
  • redneck girl

    jag älskar oral sex...så han behöver då inte tjata sig till det . helt underbart!

  • kåt kille

    sug min kuk också!!! Jag giller verkligen när nån tjej sugar av mig o jag kommer i hennes munnnn :p


    global
  • villbusa
    Lejontjej74 skrev 2010-11-16 09:19:31 följande:
    japp jag älskar att suga min kille han får gärna komma i min mun också
    :) underbart

    mmm vad härligt ni har det!!!  mmm hoppas han älskar att slicka dig lika mycket.....Solig
  • celine71

    Vill !!! Har aldrig fått frågan...däremot har har väl mannen visat vad han vill ha...;)

  • keron

    Tycker om och tycker om. Jag får inte ut något alls av det, men jag har väl inget emot det så länge han inte sprutar mig i munnen eller ansiktet. Han brukar inte behöva tjata om det, räcker om han bara ber.

  • NyttNamn

    Min man tjatar inte, skulle aldrig göra det heller.. Jag suger av honom för att jag vill, tycker inte om - Älskar det!


    Pour some sugar on me...
  • A10 Thunderbolt

    Är en rätt grov kille och tanten är rätt skön när hon suger. Man får mana på henne lite så går det bra. Har jag inte kommit på ett par dar så kommer jag rätt så kraftigt och läcker mycket försats. Har aldrig frågat om hon gillar det ( men att suga innebär ju att amma av kuken från dess innehåll/ tömma pungen )Den är nästan torr efteråt * Ler stort * Att suga en torr stake vore väl som att stoppa in tån i hennes mun ?

  • Snstr

    Jag är man, och kan ju inte svara för min tjej, men när hon gör det är det på mitt initiativ, och hon säger aldrig nej, utan går in för det. Däremot är hon lite för blyg för att ta det initiativet själv, vilket är synd. Dels för att hon är bra, men även för att det kunde vara en trevlig överraskning.

    Jag läcker en hel del, sprutar snarare, vilket är lite av ett problem då hon har lite svårt för sperma. Men vi jobbar på det!

Svar på tråden tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?