• idiblo­n yes
    Äldre 22 Nov 07:24
    19932 visningar
    14 svar
    14
    19932

    Vad har Familjeliv för policy när det gäller medlemmar med NPF?

    Samtidigt så är det ju bra att lära sig vad som är socialt accepterat eller inte, utan att behöva ställa sig ute i korselden i samhället for real.


    FL är guld.
  • idiblo­n yes
    Äldre 22 Nov 08:26
    #7
    jungfu skrev 2010-11-22 08:20:47 följande:
    Hej och tack för svaret! Nu efterfrågade jag ju inte ett speciellt regelsystem för dessa personer, utan undrade mer om ni har någon särskild kompetens eller utbildning kring NPF? Har ni det? Det handlar ju mer om kommunikationen kring reglerna, än reglerna i sig...
    Och på samma sätt som FL finns som iphone-applikation, en form av anpassning av sajten, kanske ni kunde anstränga er lite, lite grann för att personer med NPF ska få en fungerande vistelse här?
    Jag tror att FL har allt på att vinna på integration och dialog, och hjälpa medlemmarna att trivas här!
    Jag skulle aldrig läsa regelverket innan, jag föredrar att lära mig den "hårda" vägen för det är bara på det sättet det fungerar för mig. Och ca 500 tillsägelser och varningar senare så har jag lärt mig en bra läxa!

    Inte för att jag inte tycker man ska kunna säga vad som helst, för det tycker jag och det är något jag fortfarande ifrågasätter, men det är bra att lära sig vad som är accepterat eller inte, samt vad som försätter en i trubbel eller inte. Det är en bra läxa att sedan kunna applicera irl.
    FL är guld.
  • idiblo­n yes
    Äldre 22 Nov 17:06
    #14

    Jag har blivit väl behandlad, men det är väl för att jag är superintelligent och säger det som behövs sägas... Och det är fan andra som är tröga när de inte fattar när jag ifrågasätter.


    FL är guld.
Svar på tråden Vad har Familjeliv för policy när det gäller medlemmar med NPF?