• ramsylina

    Svärmor..vara med under förlossning!! Orespekterad

    hon får lugna sig. hon menar säkert bara väl men naturligtvis måste ni få landa i det hela innan hon kommer in och styr och ställer. dessutom kan man vara inne lääänge på förlossningen, vi låg inne på bb 15 tim innan bebisen kom, naturligtvis är det inte rimligt att nån ska sitta utanför under den tiden. prata med din man så att ni båda är överens om vad som gäller och presentera det sedan för henne: "vi har bestämt att vi gärna talar om för dig att vi åker in på förlossningen, och vi kommer ringa dig så fort bebisen är född så du vet att allt gått bra, men sedan vill vi ha en stund ifred. vi hör av oss när du får komma." (för övrigt tror jag inte förlossningen tillåter att hon sitter utanför utan det är ju först när ni flyttats till bbavdelningen hon kan komma)..

  • ramsylina
    Familytime skrev 2010-12-02 21:33:20 följande:
    Haha! Ursäkta att jag skrattar men jag hade också en sån svärmor... Det blev svinkalla handen för henne. För det första får väl inte nån annan än man/ eller den man angett som ska vara med på förlossningen som får komma in? Och sitta utanför tror jag heller inte är ok. Inte där jag fött i a f! Sen är det besöksförbud många gånger på både förlossningen och BB. Bara att respektera, för man kommer nämligen inte in då. Jag födde, låg på bb i tre dygn och sen väntade jag ungefär en vecka med att ta emot besök från NÅGON. Jag var ett vrak med min andra son.
    hos oss får man iof ta emot besök med bebisen på bbavd men de får inte komma in där utan man ¨år då ta med sig bebisen ut från avdelningen och möta upp eventuella besökare där. min mamma och syster samt en kompis till oss kom och hälsade på när vi låg på bb, dock blev det ju ganska korta besök. så det kan vara olika med reglerna..
Svar på tråden Svärmor..vara med under förlossning!! Orespekterad