• asta66

    Svärmor..vara med under förlossning!! Orespekterad

    Miss Obsessive skrev 2011-02-01 19:40:31 följande:
    TS.. Du är absolut inte överkänslig!

    Min svärmor påminner om din och även hon tror att vi ska kasta oss på telefonen när vi är på väg in till förlossningen så att hon kan komma dit. Hon ser det också som en självklarhet att få träffa sitt barnbarn omedelbart det kommit till världen. Det är oerhört viktigt att ens partner förstår hur man känner och står upp mot mot sin förälder/sina föräldrar, för utan det stödet så blir det en oerhört frustrerande situation. Jag har velat strypa min svärmor fler ggr än vad jag har fingrar under graviditeten och särskilt nu mot slutet. Ibland tänker och pratar hon som om det var hennes barn jag bar på. Fortsätt sätta regler och gränser, var bestämd med hur ni vill ha det. Hon må vara en del av familjen, men det ger henne verkligen ingen rätt att sätta villkoren för hur du, din man och ert barn ska leva! 
    Ert lilla barn födelse är er sak. Ni behlver inte ens meddela att ni åker in till förlossningen. Så minimerar  ni att hon sitter och häckar där. Det är ni som ska få barn och det är ni som sätter reglerna. Och de reglerna är inget att diskutera.
  • asta66
    butterflower skrev 2011-06-26 22:09:00 följande:
    Ojojoj, vilken jobbig svärmor. 

    Sätt henne på plats nu, hon lär ju inte bli lättare att hanskas med när bebisen har kommit.
    tyvärr är det nog alltför sant.
  • asta66
    enny signatur skrev 2011-07-02 00:34:18 följande:
    "vi fick för 7 dagar sedan en undarbar x" När de frågar varför de inget fick veta innan så förklara att de helt enkelt var för jobbiga och ni inte ville ha dem där i början.
    Underbart!
Svar på tråden Svärmor..vara med under förlossning!! Orespekterad