• iii

    brun utan sol? Hjälp!

    Jag använder just nu Loreal sublime bronze. Den har lika bra kvalitet som många av de dyrare, och är bra för ljusa personer för den ger inte överdrivet mycket färg eller orange ton som ljusa personer lätt får. Ska man använda loreal sublime bronze så ska man bara vara noga med att ta "tinted" versionen, som är en färgad kräm. Den finns nämlingen också i en genomskinlig förpackning, och den är katastrof tyvärr.

    Det tar tid att lära sig hur man får BUS-krämen naturlig, så öva flera gånger innan du tänker använda kjol annars kan det bli lite pinsamt.

    Skrubba kroppen jättenoga först, speciellt på knäna och armbågarna. Vissa använder sedan bodylotion över hela kroppen först, men jag tycker inte att det blir så bra. Däremot ska du ha en riktig fet kräm på armbågarna, knäna, hälarna, knogarna på händerna. Dessa ställen suger åt sig mer färg än resten av kroppen. Även fingrar och tår kan se onaturliga ut om man får för mycket färg, så där brukar jag använda en tunnare bodylotion först.
    Ta inte för stor mängd BUS-kräm i början innan du lärt dig att hantera den.

  • iii
    Queenie70 skrev 2011-01-08 09:05:40 följande:
    En bra kräm att börja med kan vara Doves hudkräm som bara har en hint av färg i sig. Finns för ljusare och mörkare hud. Kan vara bra att öva med. Den brukar ag använda när jag är som vitast. Lätt att bygga upp mer naturliga lager med. Sen gillar jag "torrsprayerna" som man inte behöver gno in. Där ska man välja en som det är lätt att få ett jämt tryck med när man sprayar. Köpte nån nångång där det var så trögt att hålla in sprayknappen att det var svårt att få ett jämt spray. Loreals spray är bra, och Garniers. Prisvärda.
    Jag har aldrig provat sprayerna för jag inbillar mig att det är svårt att få jämnt. Tycker ni att det är svårt att inte spraya för mycket på vissa delar av kroppen så färgen blir ojämn? Alltså om man glömmer att man redan sprayat på ett ställe och därför råkar köra två gånger där. Känns som att man har mindre kontroll på något sätt, men har ändå hört att många föredrar sprayen.
Svar på tråden brun utan sol? Hjälp!