Inlägg från: Nöjder |Visa alla inlägg
  • Nöjder

    Ryssland

    Vi har blivit tilldelade en liten flicka från Ryssland. Någon annan som är på gång? Det är ju mycket byråkrati, och det känns lite tråkigt att månaderna bara går. Hoppas det händer något snart!

  • Svar på tråden Ryssland
  • Nöjder

    Tack! Ja, det är en mycket speciell period när ett barn redan utsetts, men man ännu inte får åka och hämta.
    Man reser 2 gånger till Ryssland, första resan är för att "formellt" tacka ja till barnet. 2a gången är det läkarundersökningar på plats, domstolsförhandlingar mm. Vi känner nästan att vi skulle behöva få ett nytt foto nu, eftersom hon ju kommer ha förändrats en hel del under de månader vi fått vänta - har börjat få konstiga drömmar att jag träffar en massa rysska barn och inte känner igjen henne. Det är 3 etapper och massa papper som ska samlas till varje etapp. Vissa dagar pirrar det i hela kroppen av förväntan, andra dagar är det som att man håller det ifrån sig, eftersom vi fortfarande inte fått avresedatum och det känns overkligt. Vår flicka var 2 år när bilden togs, men nu är hon 2.5.
    Stort grattis till sonen!!! Vet du när du ska åka ungefär? Hur gammal är plutten?

  • Nöjder

    Vi har tyvärr fått besked att flickan  inte har alla nödvändiga papper, och väntar på en domstolsförhandling som rean skjutits upp två gånger. Väldigt frustrerande alltihop! Vi håller tummarna att allt ska lösa sig, men det ser inte så bra ut :(

  • Nöjder

    Hej!

    Nu har vi fått domstolstid, mitt i juli. 2,5 månader blev det mellan 1a och 2a resan, lite väl länge tycker jag, men snart, snart :)

  • Nöjder

    Hej!

    Vi har nu varit hemma i snart 3 månader med vår lilla flicka, så det gick vägen till slut:)
    Tack för alla grattis!

Svar på tråden Ryssland