• Adelaide84

    Mens en vecka för tidigt? MF?

    Har fått mens en vecka för tidigt och jag har ALDRIG haft oregelbunden mens! tom efter förlossningen kom den igång som den skulle direkt!

    Jag undrar om det kan vara en riklig nidblödning eller MF?

    Det är som vanlig mens med menssmärtor!

  • Svar på tråden Mens en vecka för tidigt? MF?
  • Adelaide84

    ca 28 dgr har jag i lutensfas. senaste mensens första dag var 8/1

  • Adelaide84

    Ingen som känner igen detta? Nu har det blivit sparsammare som tusan (övergått från färskt blod till ljusrosa) och den extrema mensvärken jag hade är borta? :-O fick den ca kl 10 idag... dvs för 6 h sedan??

  • Adelaide84

    Detta är verkligen jättekonstigt... nu har blödningen nästan helt upphört iaf... så har haft denna blödning till och från i ca 4 dgr och det har varierat från "vanlig mens" till "ljusrosa"... jättekonstigt.... har verkligen aldrig aldrig haft en oregelbunden mens. ev att den varit ngn/ ett par dagar sen när man försökt bli gravid men aldrig att den kommit tidigare. Speciellt INTE en hel vecka tidigare... har tom kunnat anpassa semestern så att jag skall slippa ha mens på semestern.... Men en nidblödning är la rätt liten?

    Det återstår ju att se om det är graviditet eller inte... Inte planerat isf men vi hade sex under ÄL utan skydd så möjligheten finns ju där... BIM 8/2

Svar på tråden Mens en vecka för tidigt? MF?