Inlägg från: lilla mej |Visa alla inlägg
  • lilla mej

    Vaknar varje natt (snart 2 år)

    ohhh vad skont att hora att det inte bara ar min lilla busa som haller pa pa natterna fortfarande fast hon ar 20 man. Hon har blivit lite battre det senaste och vaknar ca 1-2 ganger /natt och dricker mjolk och vill sova i min sang. Vilket ar mysigt tycker jag, men grejen ar att hon inte sover valdigt stilla utan sparkar och vevar och smaskar och haller pa sa det kan bli lite jobbigt... men har nog vant mig lite for jag verkar sova battre nu. Men detta ar inget jag ser som ett stort problem som maste botas, utan nagot som kommer ga over med tiden. Vi vanta med en liten till sommaren sa det blir high life pa natterna sen :)

  • lilla mej
    Bullan1978 skrev 2011-02-04 15:43:23 följande:
    Jag har för mig att jag läst att det är mest bara i norden som vi dricker så mkt mjölk och att i andra länder anses det konstigt att dricka mjölk på det sättet vi gör. Och att vi egentligen inte behöver den mängd mjölk vi dricker. MEN det är lösa argument från ett påstående som inte har så mkt grund kanske... Det här med barns behov av kalcium har jag ju växt upp med... Så vi kör på det. Min dotter får dricka mjölk tills det sprutar ur öronen på henne.
    du har ratt dar... bor i dublin och har dricker de mjolk pa dagis osv men vanligtvis dricker man inte mjolk hemma till maten osv. En kompis fran usa tycker det ar ofrascht att dricka mjolk!!! jag alskar mjolk och det gor min dotter med, sa har dricker vi massor:))
  • lilla mej

    ja fy det kommer bli en jobbig tid med ny bebis, man kan ju hoppas den lille blir en sjusovare :)) och det varsta ar ju att man inte kan ga och lagga sig pa dagen heller for stora barnet ar ju vaket...det ar bara att skratta at det annars blir man nog galen.

Svar på tråden Vaknar varje natt (snart 2 år)