• Wielkip

    GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?

    Istället för att det skapas hundra trådar varje vecka av folk som har vissa symtom som undrar ifall det kan vara tidiga grav-symptom tänkte jag starta en där ni som VARIT/ÄR gravida kan berätta vilka symptom ni hade innan ni plussade.

    Så tjejer, vad hade ni för symptom de första 5 veckorna i er graviditet?

  • Svar på tråden GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?
  • Wielkip
    Majmamma1984 skrev 2011-02-16 22:25:03 följande:
    Varit gravid 2 ggr o haft molvärk från dagen efter ÄL så jag har vetat innan jag plussat båda gångerna. Finurlig kroppen är egentligen. =)
    Sedärja, jag har också haft molvärk sen ÄL och trodde fram tills igår att det var gravsymptom, men är inte lika säker längre, har liksom inga andra symptom, men men, det återstår att se, bim-4 idag :)
    Jag har funderat på vad det kan vara om det inte är graviditet nu...
  • Wielkip
    Mem3 skrev 2011-02-17 11:21:52 följande:
    Hej! Tog test idag Bim -6, inte en tillstymelse till streck. Men jag må lite små illa, har som mensvärk. Ont i ländryggen. Kan det vara symtom på graviditet eller bara jag som inbillar mig, jag är 80% säker att vi har "MYST" under äl, har haft p-plåster tog bort det i januari.. så skrev jag inet upp när mensen kom.

    Tror inte själv att jag är gravid, för förra gången kände jag inga tecken utan blev glatt överraskad då jag va i vecka 7.
    Jag har också massa symptom, men låt oss hålla den här tråden fri från spekulationer då den är till för de som redan är gravida att skriva ner sina symptom Solig
  • Wielkip

    Kan tillägga att när jag väl blev gravid hade jag svinömma bröstvårtor i v.3+ nånting till 5+ något, sen försvann det. Och jag upptäckte inte graviditeten fören V6+...
    I övrigt inga symptom öht fören foglossning i v.26

    har BF om 10 dagar :)

Svar på tråden GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?