• Wielkip

    GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?

    Istället för att det skapas hundra trådar varje vecka av folk som har vissa symtom som undrar ifall det kan vara tidiga grav-symptom tänkte jag starta en där ni som VARIT/ÄR gravida kan berätta vilka symptom ni hade innan ni plussade.

    Så tjejer, vad hade ni för symptom de första 5 veckorna i er graviditet?

  • Svar på tråden GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?
  • Wielkip

    Kan tillägga att när jag väl blev gravid hade jag svinömma bröstvårtor i v.3+ nånting till 5+ något, sen försvann det. Och jag upptäckte inte graviditeten fören V6+...
    I övrigt inga symptom öht fören foglossning i v.26

    har BF om 10 dagar :)

  • sossej

    jag hade inte så mycket innan jag plussade (i v.6) men jag var lite tröttare nu när jag tänker efter.
    jag fick en blödning när jag skulle få min mens, ganska stor så jag trodde inte att det kunde vara en nidis men tydligen...den varade i två dagar så jag trodde bara att mensen var lite kort.
    tyckte att det såg ut som jag fått ett litet "hål" i ena bröstvårtan, vilket jag inte kan minnas att jag sett innan
    sen så blev jag KÅT med stort K!! jag ville ha hur mycket som helst...det gav sig iof ganska snabbt när illamåendet började komma :P
    jag är nu i v9+6

  • Frazze

    Oj jag har BIM nu till helgen och känner att jag har ömma bröst, riklig flytning, lite svag molande värk i magen, fryser till och från och jag är bara SÅ förbaskat trött! 
    Kanske finns ett hopp då med andra ordSkrattande.

  • Anna 108

    När jag plussade 2005 hade jag haft "mensvärk" i några dgr, en dag efter BIM såg jag att vårtgårdarna blivit stora och mörka, bara över natten alltså! Kissade på en sticka direkt och kunde knappt fatta att det var sant Förvånad
    Nu försöker vi få till plus nummer två men det går lite halvtrögt... Vill gärna tro att jag är lite gravid men vågar inte testa än... BIM 27/3.

  • Frazze

    Nä då! Fröken rosa började igår så nu kommer tant röd snart! Jaja får bli nästa gång nu då!

  • FabulousMom

    Jag vet inte än om jag är gravid, men jag har massa symptom. Jag har BIM om 10 dagar så det är MYCKET tidigt för alla symptom. Jag har precis samma symptom som när jag var gravid för 5 år sen.

    1. Ömma bröst (sen 1 vecka)
    2. Morgonillamående som varar halva dagen (sen 6 dagar)
    3. Svullna bröstvårtor och "knottror"
    4.  Supersvullen mage på kvällen, passar knappt i några byxor.
    5.  Förhöjd kroppstemperatur.
    6.  Känslig för lukter.

    Alla dessa symptom kom betydligt senare förra gången, för om jag är gravid nu så är jag typ i v. 3 eller 4 så jag vet inte vad jag ska tro. Testar nog nästa vecka om jag kan hålla mig tills dess.            

  • Edds

    inte dessmer de 5 första veckorna, fick molvärk på BIM dagen som höll i sig en vecka, brösten gjorde sjukt ont och bröstvårtorna också, de liksom svällde till sig. Först i V 6 kom illamåendet. Idag vecka 17 har jag kännt första sparken :)

Svar på tråden GRAVIDA; Vilka tidiga symptom hade ni?