• Madick

    Hur är man singel? Jag vet inte hur man gör :(

    Eh, varför betalar du på hans amortering??? Räntorna och driften kan jag förstå att ni delar på men amorteringen, nä nä. Det ska du ha tillbaka nu när ni separerar!

    Och man klarar sig utmärkt som singel. Visst är det tråkigt att vara själv men det går att lösa.

  • Madick

    Man kan ha tur och få tidigare inflyttning, inte alls ovanligt om man frågar. En vän behövde snabbt få lägenhet, besämt några dagar in i februari. Inflyttningen blir nu nästa helg. När personen ringde hade lägenheten precis kommit in och den förra som bodde där blev superglad att bli av med den snabbare.

    Ring runt och var aktiv, det lönar sig.

  • Madick
    Anonym (delad) skrev 2011-02-20 14:56:06 följande:
    Jag tror mitt problem är att jag inte kan se något attraktivt i typiskt snälla killar. Varför är man Så??
    Jag förstår hur du tänker. Många som man kallar snälla är MESAR och såna klarar jag inte av. Sen träffade jag min nuvarande och han har integritet, står upp för sig själv MEN aldrig så det inverkar negativt på någon annan, så ja, han är snäll men ingen mes. Så de finns.
  • Madick

    ÄT! Oavsettt hur klumpigt det är i halsen, ät ändå. Allt blir mycket jobbigare av att inte äta och det blir värre för varje timma. Har precis kommit ur en sån fas själv. Det går, börja med lite, något som du vet funkar. Din hjärna behöver näringen för att kunna tänka ordentligt.

  • Madick
    Anonym (delad) skrev 2011-02-22 15:41:44 följande:
    Fyfan :( lägenheten såg ut som skit! Hemsk på alla Sätt :( röda trasiga golv, bruna slitna lister, köksluckorna hängde snett och löst, det var hål i golvet i ena sovrummet. :,( hela livet slås i spillror...
    Men kan de inte fixa innan du flyttar in? Ser det ut sådär låter det som att det är dax för renovering.
Svar på tråden Hur är man singel? Jag vet inte hur man gör :(