Inlägg från: feli95 |Visa alla inlägg
  • feli95

    Tips på hur man kan tjäna snabba pengar?

    Hej!

    Jag är en tjej som har mycket behov utav pengar. Jag kan inte jobba eftersom jag är 15 år. Men skulle vilja ha ett extra jobb som man kan jobba på efter skola och på helger.
    Iallafall så verkar det omöjligt. Då tänkte jag om ni har några tips på hur jag kan tjäna ihop lite pengar?

    Tacksam för hjälp!:) Kram
  • Svar på tråden Tips på hur man kan tjäna snabba pengar?
  • feli95

    Ja men finns det något utöver det?


    Jo, men det är inte alltid jag får hela. Det har jag inte fått på länge för mina föräldrar har ett boende och en till ungdom att betala. Sen vill jag hellre ha jobbat fram mina pengar själv, vill inte tigga av mina föräldrar... Känner mig dum då.

  • feli95

    Ja det har du rätt i.

    Hmmm det var ganska smart.. Sätta upp en lapp i affärerna. Men tänk så håller folk på och busringer och sånt till mig då? Haha kanske barnsligt:P

    Men om jag vill dela ut tidningar vart tar jag kontakt då??:)

  • feli95

    Vem är TS ? haha är lite ny på denna sida.
    Jag ska få mitt barnbidrag (det tar endå slut zsnart) men det räcker inte alltid och jag vill ha pengar så jag verkligen känner att jag kan ut och ha kul utan att behöva be morsan och farsan om pengar liksom.

    Nej men kanske jobba på Café? Eller nå sånt? Vet ej.. Har praktiserat på café och det var helt okej:)

  • feli95

    "Lady without tattoo" : Snäll du låter. Verkar som du tycker 15 åringar inte har en chans med ett skit:)) Jag tycker jag är snäll mota mina päron som hellre vill jobba egna pengar än tigga av dom:)

    Ja okej, tack såå mycket för hjälpen!

  • feli95

    Det var väl inte så farligt sagt? Jag tyckte du lät lite elak.. Detta som är så dåligt med datorer, lätt att missförstå! Ber om ursäkt!

  • feli95

    Tack så mycket för all hjälp.
    Nej jag har inte gjort det ännu. DEt där med att lämna ut tidningar verkar vara väldigt dåligt betalt. Man får betalt för varje tidning man säljer så säljer jag 50 tidningar får jag 210 spänn typ, det är inte så bra betalt..

  • feli95

    verkar inte vara så bra... :/

    åhhh jag behöver verkligen tjäna pengar. inne i en slags depprition då jag känner mig värdelös så vill ha massa pengar så jag kan köpa mig några xcider och ha kul med vänner och pojkvän. Nyss gjort en abort som jag ångrar, blev i stortsätt tvingad till det.. Och nästan alla vixna säger att man ska festa och ha kul innan man skaffar barn så nu ska jag tamme fan börja festa;) sen får vi se om de är så kul som dom säger... :))

  • feli95

    15:)
    i dagens läge är det lite för lätt att få tag på alkohol :)

  • feli95

    för det första jag är INGET barn! Jag hatar vuxna människor som sitter och säger att 15åringar är barn, men om ni inte visste det så är man barn tills man fyller 13 för sen blir man TONÅRING!!! Då blir alla olika,  jag ligger lite väl långt fram i utveckligen och mogen hete, tom min LÄRARE sa att jag SKULLE klara av att ta hand om barnet om jag behöll för att jag var så pass mogen, sen sa hon att hennes dotter aldrig skulle klara av det och hon fyllet 19 i år och jag 16. Så snacka inte. Nej barn ska inte ha barn men vilken tur att jag inte är ett barn, men jag tycker inte att tonårginar heller ska ha barn, iaf upp till 19. Men blir man gravid ska den personen ha ALL RÄTT att få bestamma själv UTAN att folk ska kommentera att en 15 åring inte klarar ett skit.

    Tack för tipset "Helges älskling"!

  • feli95

    okej nu kan jag säga såhär till er, jag har druckit alkohol en gång i hela mitt liv. jag kan för fan knappt stava till det, och jag HATAR alkohol. Jag klarar inte av det men ibland när man är lite FÖR ledsen kan man säga och göra saker som man inte menar..

    Jag ska få sätta in löshår för 2800 imorgon och då vill jag gärna hjälpa min mamma och pappa till att betala de eftersom min bror fyllde 18 och ska få hjälp med körkort så det är en grej, sen behöver jag köpa nya kläder och kunna gå på bio, äta resturang eller ta en fika på stan vilket jag inte kan nu eftersom jag inte har några pengar.

    Nu vet ni sanningen, inga alkohol. Jag drar till med det när jag tycker synd om mig själv.

  • feli95

    tack föresten syster frida för en bra kommentar, vi får se hur jag gör med detta!:)

  • feli95

    hahah era dumma gamlingar... -.-

    man kan väl vara mogen på olika sätt? jag är 15 år och vill ha och vill ha men tror ni jag skulle vara så om jag ex hade ett barn?? ehmmm nej? men jag behöver egentligen inte bry mig om någon annan än mig själv. Men de gör jag och de är jjust därför jag vill tjäna pengar.

    Hur kan gamla tanter sitta och hålla på såhär? haha jag kommer iaf klara mig mycket bättre än er Kyss

    usch vad jag hatar såna bittra kärringar som er! Puss på er gamlingar :)

Svar på tråden Tips på hur man kan tjäna snabba pengar?