Inlägg från: Notariatet |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola

    Vissa grupper av papperslösa flyktingar ska kunna få vård och barnen ska ha rätt till skolgång. Enligt alliansregeringen kan detta komma att kosta flera hundra miljoner kronor, något som regeringen avser att avsätta pengar för i kommande budgetar. Förslaget beräknas träda i kraft 2013.
    http://svt.se/2.22620/1.2345065/papperslosa_kan_fa_vard _och_utbildning

    I Sverige finns idag uppemot 20 000 papperslösa och jag har hört förut att det är klart men inte är så, vi får se. Men vad är problemet då alla har rätt till akut vård redan, att de som inte får bo här får en räkning de inte kan krävas på då adressen är hemlig?

    Vi andra går att få tag i och kan krävas tills vi dör.

    TV4 visade ex. en Syrianska som enbart kommit hit för att få en transplantation gratis, hon skulle sändas hem men efter några varv i TV fick hon stanna.
    Det finns väl fortfarande 42 miljoner oförsäkrade amerikaner, även liknande i andra länder, varför ska inte de också ha gratis vård här, måste de slänga alla papper först?

    Såvitt jag vet är det redan kris i sjukvården och invandringen kostar 60 miljarder per år netto, nu blir det lite till om detta är sant.
    Arbetskraft får faktiskt invandra hit på rätt sätt men fri invandring är omöjlig.

Svar på tråden illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola