• krank
  Äldre 3 Mar 11:02
  32812 visningar
  524 svar
  524
  32812

  illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola

  Helt jävla sinnesjukt, varför tar vi inte och avskaffar migrationsverket och bara sätter en "välkommen" skylt på gränsövergångar.
  Det verkar som migrationsverket inte behövs då deras beslut är helt irrelevanta, pack från hela världen ska in i sverige och åtnjuta våra förmåner ... i några år till i alla fall för snart har vi inga förmåner kvar om vi bara skänker bort landet.

 • krank
  Äldre 3 Mar 16:33
  #32
  Lady Sylvanas skrev 2011-03-03 16:28:04 följande:
  Hur ska man gå tillväga då?

  Om en pappaerslös person kommer in på akuten, ska de skickas hem igen? Oavsett vad som är problemet?
  Omhändertagning - identifiering - utvisning ... sen skickar man faktura för mottagen vård.
  violatricolor skrev 2011-03-03 16:23:58 följande:
  Jag hoppas verkligen det blir så här nu! ÄNTLIGEN! Ett steg i rätt riktning om vi ska följa FNs barnkonvention som vi har skrivit under. Framförallt ett stort steg för ett mänskligare samhälle.

  Vad det får för konsekvenser för oss som vistas här legalt (vad du kallar "den inhemska befolkningen") är som du säkert förstår själv svårt att sia om. Det beror på politiska beslut kring skatter, resursfördelning mm. För mig är det dock så självklart att papperslösa ska ha lika rätt till sjukvård och skola som jag så jag är beredd att ta eventuella konsekvenser. Jag har också drabbats av den höga belastningen på sjukvården men jag tycker så här ändå. Jag tycker mig inte ha mer rätt till vård än papperslösa. Det är en stark övertygelse jag har och det hänger ihop med min människosyn och världsbild.

  Och nej, ni som är oroliga att det kommer att komma massor av illegala invandrare hit kan sluta oroa er. Man flyr inte från sitt ursprungsland och lever gömd i ett annat land om det inte är nödvändigt. 
  Mänskligare samhälle? Jag vet inte vilken drömbubbla du lever i men stora delar av världen har det sämre än vad vi har.
  Vi har det bättre än andra på grund av generationer av svenskar som har slitit halv ihjäl sig för att bygga upp samhället runt omkring oss, samhället som förstörs just nu på grund av lyckosökare som drar sig hit från hela världen och tas emot med öppna armar av idioter som anser att vår välfärd är till alla
 • krank
  Äldre 3 Mar 16:40
  #38
  violatricolor skrev 2011-03-03 16:37:43 följande:
  Du har en helt annan världsbild och människosyn än vad jag har. Min världsbild och människosyn är oförenlig med att neka någon fristad.
  Var ska svenskar söka sin fristad om SVERIGE sviker dom och tar hellre hand om pack från hela världen?
 • krank
  Äldre 10 Mar 10:03
  aussie skrev 2011-03-10 09:43:04 följande:
  Jag har inte bott här på ca 15 år, och är djupt bestört över hur annorlunda svenskar tänker från sist jag var här! Är det bara FL, undrar jag? eller speglar tråden samhället i stort?
  Det var så fort det gick, på 10-15 år har mellanöstern/afrika praktiskt taget invaderat storstäderna och omvandlat dom till slum.
  Fler och fler börjar vakna upp och inse att multikulti skitet som vanligt folk prackas på kommer med ett högt pris.
  Tåget har visserligen redan gått och många ställen är direkt förlurade men folket börjar så smått vakna med ett WTF på läpparna.
  Speciellt när förmåner tas från det inhemska folket och skyfflas över dom som inte borde vara här och har inget här att göra.
Svar på tråden illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola
Logga in
Bli medlem