Inlägg från: kulturmamman |Visa alla inlägg
  • kulturmamman

    illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola

    Jag ska i framtiden göra allt jag kan får att betala så lite skatt som möjligt. Staten stjäl min pengar och gör till navelluddspillare på FL och till allskönas ärtor som jag inte känner det minsta samhörighet med. Varför ska jag ge dem mina pengar?

  • kulturmamman

    Med en högre skattesats på arbete samt ökad företagsskatt har vi möjligeheten att ge vårda till många många fler än i dagsläget. Man bör alltså arbeta för en skatteökning. Då kan vi också införa såkallad flyktingamnesti för flyktingar som inte har flyktingskäl.

  • kulturmamman
    Manchester skrev 2011-03-09 23:30:22 följande:
    Ja, eller så sjunker antalet arbetade timmar, det startas färre företag, befintliga företag läggs ned eller går i konkurs. Och så får vi till slut in mindre pengar än innan höjningen av skatterna.
    Fast folk jobbar ju ändå för mycket. 6 timmars dagar skulle ge fler jobb = mer pengar i skatt.
    Sverige har ju även på senare tid blivit ett skatteparadis för företag, vilket givetvis inte är okej.
    Vi måste visa utåt för världen att vi är beredda på att göra vad som krävs. Även bistånd på ca 1 % av BNP är för lite. Om man ser till forskning och utveckling lägger också staten ungefär 1%. Dessa skulle effektivt kunna överföras till biståndet. Bistånd bidrar till utländska kontakter och ger en bra bild av Sverige.
  • kulturmamman

    Det finns verkligen många håll att ta pengar ifrån för att uppnå en god välfärd för alla människor. Tänk alla barnbidrag på flera hundra kroner per ¨månad. Dessa borde dras in för dem som inte behöver det. Oftast är det då de som är födda här som verkligen kan vara utan dessa pengar.

Svar på tråden illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola