• Anonym (Tik)
  Lör 5 mar 2011 01:39
  3677 visningar
  4 svar
  Inlägg från Anonym (Tik) Visa alla inlägg
  4
  3677

  Beskriv din orgasm!

  Ja, jag vet att orgasmer kan kännas lite olika från gång till gång.
  Men jag är nyfiken på hur det känns och verkar för dig. Är du högljudd? Rycker du? Blir du trött efteråt? Fontänorgasm? Har du lätt eller svårt? Osv.

  Även om jag tänkte på tjejer när jag skapade tråden får killar också svara. :)

  ---

  Jag hade som tonåring svårt att få orgasm, även vid onani. När jag skaffade mig sexleksaker så började det gå lättare, och numera har jag inga direkta problem. Har bara svårt att komma om jag är trött eller törstig.

  Jag är ganska högljudd av mig. Skriker ut, vilket ibland övergår till en slags morrning. Rycker och spasmar mycket också. Ännu mer ifall jag ska försöka vara tyst, som någonslags kompensation. Haha. Jag blir ofta trött efteråt, så jag har ibland använt onani som sömnmedel. Desto fler olika platser som stimuleras, desto lättare har jag att komma. Nästan omöjligt för mig med enbart vaginalorgasm, även om det hänt. Då brukar orgasmen även vara svagare.
  Klitorisstimulans + någonslags penetration är en hit. Tror jag inte är någon ovanlig kombination. Om jag inte haft sex/onanerat på ett tag brukar jag ha lättare att komma.

  Har svårt att komma flera gånger, oftast. Det går, men det tar en så lång tid och jag brukar inte orka med det. Finns undantag då jag kommit flera gånger väldigt snabbt, men oftast funkar det inte så.

Svar på tråden Beskriv din orgasm!
 • Anonym (Tik) Trådstartaren
  Tis 8 mar 2011 14:06
  #3
  Anonym skrev 2011-03-08 13:25:49 följande:
  Jag får orgasm nästan varje gång jag har sex, med maken eller med mig själv, även om det kan ta över tio minuter ibland.

   
  Jag tycker inte tio minuter är någon lång tid... det är nog vad det normalt tar för mig att få orgasm under onani, och det ju då jag har det som lättast.

  Det tog ännu längre tid för mig på den tiden jag inte använde någon form av leksak, då tog det uppemot 20 minuter.
Svar på tråden Beskriv din orgasm!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...