• Anonym

    Killar, har ni tagit tjejens dildo i röven utan hennes vetskap?

    UÄK skaffa en egen dildo.
    Det brukar ju lukta bajs även om man rengör med tvål och vatten.
    Det måste ju finnas något ställe ni kan gömma en dildo.

    Hur som helst så tycker jag att ni ska prata med tjejrna om det istället.
    Jag har ingen dildo så jag vet att min sambo aldrig gjort det. men jag skulle inte ha något alls emot att se på eller hjälpa till.

  • Anonym
    Anonym (Kalle) skrev 2011-03-09 23:24:20 följande:
    Om jag skulle köpa en dildo och min tjej skulle hitta den - och det skulle hon göra - så skulle hon vara helt oförstående till att jag hade köpt den. Hon skulle förmodligen ifrågasätta min sexuella läggning och tveka på förhållandet. Ja, jag skojar inte, hon är väldigt traditionell i vissa avseenden.

    Mot denna bakgrund blir det faktiskt en särskild tilfredsställelse att "låna" hennes dildo!
    Varför vara elak mot din tjej och ge henne infektioner för skojs skull?

    Svårt att göra slut om du tycker hon har förlead syn på saker och ting.
    Nee, vänta jag ska ge henne infektioner istället!
  • Anonym

    Konstigt nog en svår fråga att svara på.
    Jag har köpt en dildo till frun en gång i tiden men hon gillade den inte.
    Hon fick tandläkar associationer av ljudet och tyckte den kändes hård och otrevlig.
    Den provade jag sedan i smyg innan jag kastade den.
    Provade jag då hennes dildo eller min egen?

     

  • Anonym
    Anonym (Desinficera?) skrev 2011-03-10 10:53:32 följande:

    Oj, vilka konstiga reaktioner om bakterier och bajs! Jag använder mina dildos både i fittan och analen och rengör så klart ordentligt efter varje användning oavsett vilket hål den varit i. Tvål är inte att rekommendera till vissa material, det kan förstöra dildon. Och så finns ju desinficeringsmedel som är tillverkat speciellt för dildos. Jag har aldrig varit med om att det luktat bajs om dildon efter att jag använt den analt, men det kanske händer en del. Vad vet jag?

    Vet däremot att min man testat i alla fall en av mina dildos analt, men säger att han inte gillade det. Och jag reagerade faktiskt inte alls på att han hade använt den. Möjligtvis med en viss besvikelse att han inte tyckte om det. Hade ju varit kul annars att hitta en ny grej jag skulle kunna göra för honom när vi har sex.


    En ordentligt rengjord dildo är inget hot mot nästa användare men det kanske ändå inte känns så fräscht att låna eller överta någon annans. Lite som att låna kalsonger eller trosor av en kompis.
  • Anonym
    100kgpappa skrev 2011-03-10 13:15:46 följande:
    Om nu tjejen vill ta min kuk i rumpan, och vid senare tillfälle både suga på den och knulla vanligt, så är det väl knappast några problem om jag skulle använt en av hennes dildos/stavar, som hon i vilket fall använder i båda hålen. Men givetvis tvättar vi leksakerna mellan gångerna, de blir ju faktiskt ofräschare om de blir liggande efter att ha använts vaginalt. När de varit i analen är det ju bara glidmedel på dom, medan sekretet från slitan blir rätt muggigt efter ett tag (Ja, det har hänt att det glömts bort, inte alltis man orkar gå ner och tvätta sexleksaker efter akten)
    Den siste idioten är inte född...

    Det ÄR en jättestor risk för olika sjukdomar med att få in coliobakterier i slidan?! Framför allt för urinvägsinfektioner, vilket är ett helvete om de väl kommit igång. Så att tvätta av leksake/kuk efter de varit i analen och ska in i vaginan är inte bara trams utan jävligt viktigt om man vill undvika risken för att bli sjuk!
  • Anonym
    Anonym (Desinficera?) skrev 2011-03-10 12:09:48 följande:
    Det är ju så klart en smaksak. Jag reagerade bara på bakteriehysterin som är så himla överdriven. För mig är det självklart att rengöra leksaker efter användning och då är det ju ingen fara. Sen skulle jag inte vilja ta över eller låna grannens dildo. Skulle kännas lite konstigt. Men när det gäller min man kan jag inte se några som helst problem med det. Vi delar ju så mycket annat intimt. Och skulle det behövas av någon anledning skulle jag utan problem låna hans kalsonger också Flört
    Jo, jag håller med dig. Det var kanske fel av mig att citera eftesom bara den allra första delen av min kommentar hade med ditt inlägg att göra. Det där med att låna var en reflektion jag gjorde medan jag skrev.
    Naturligtvis är det skillnad på om man lånar en dildo av sin partner eller av grannen.
  • Anonym

    Jag skulle aldrig använda en dildo i muttan efter jag haft den i analen. Det är ju jättesvårt att få helt rent.

    Sen vem fan tar någon ananns iontima saker även om de rengörs innan och efter?

    Man tar inte någon annans tandborste, menskoppar eller underkläder utan att fråga om lov heller, det är äckligt och oförskämt.

    Lär dig vet hut pojk, var en man och köp en egen dildo.

  • Anonym
    Anonym (Kalle) skrev 2011-03-10 22:08:54 följande:
    Är det Lassie igen? Menskopp? Jättebra jämförelse. NOT!
    whynot?
    Tjejer anvnder menskoppar, att en tjej snor en dildo av en annan tjej, är inte långt ifrån att sno en menskopp. Hur kan du ens tycka att det är så olika?

    lassie, hunden? Nee det är inte jag.
  • Anonym
    justja skrev 2011-03-11 16:55:07 följande:
    hade du gjort det om denvar mindre??
    inte omöjligt
  • Anonym

    Inte ok om min partner skulle låna min dildo för det ändamålet utan att trä på en kondom först. Är mycket känslig för fel bakterier och min dildo är inte tänkt för sånt, även om man gör rent den (tror att det är svårt att få den helt ren). Han får väl köpa en egen.

Svar på tråden Killar, har ni tagit tjejens dildo i röven utan hennes vetskap?